; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral (1)

VIDEO. Cabral a renunțat la barbă. Cum arată acum prezentatorul emisiunii „Cântă acum cu mine”

21 March 2019

Cabral a avut parte de o transformare spectaculoasă de look. Realizatorul tv a renunțat la barbă, după mult timp și totul, pentru a vedea reacția fetiței lui, Namiko,  atunci când îl vede. 

Cabral și-a dat jos barba și apoi a luat-o în brațe pe Namiko, iar micuța nu a avut chiar reacția așteptată de tatăl ei. Fanii acestuia a reacționat imediat și i-au trimis zeci de mesaje. 

„Probabil că ai văzut filmele alea în care tații bărboși își bagă în groază piticii când apar bărbieriți. Ei, am făcut treaba asta împreună cu Bic, așa, în joacă. E scurt filmul, sunt șanse să te bușească râsul…' a scris Cabral pe blogul său personal. 


 

Recent, soția lui Cabral, Andreea Ibacka, a dezvăluit cum a ales numele fetiței sale.

„Alegerea unui prenume pentru fetița noastră a adus multă presiune pe umerii noștri de părinți. ? Și cu toate că am simțit de la începutul sarcinii cât de important este să-i găsim un nume care s-o definească până la adânci bătrâneți (drept dovadă am și demarat căutările devreme), am ajuns s-o cunoaștem (9 luni mai târziu) și s-o strigăm „fetița. Sau „Petunia, pe numele de cod. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi„, a spus Andreea. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare