; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Beyonce şi Jay-Z aşteaptă primul copil!

29 August 2011

Beyonce a fost vedeta serii, ieri, în cadrul decernării premiilor la MTV Video Music Awards. Dar nu a fost din pricina vreunei performanţe în materie de muzică, ci din contră. Beyonce a ales seara de ieri pentru a spune lumii întregi că este însărcinată, scrie People.com.

Beyonce (29) a apărut în faţa fotografilor şi le-a spus că are o surpriză, moment în care şi-a prins între mâini abdomenul proeminent, evidenţiindu-l de sub rochia portocalie, largă pe care o purta.

Mai târziu, viitoarea mămică a cântat Love on Top', dar nu înainte să le spună spectatorilor veniţi să asiste la show: Vreau să vă ridicaţi în picioare. Vreau să simţiţi dragostea care creşte în mine'.

La sfârşitul cântecului, ea şi-a dat jos jacheta pe care o purta şi şi-a mângâiat abdomenul. În public, soţul său, rapperul Jay-Z era felicitat de prietenul şi colaboratorul său Kanye West, în timp ce-i făcea cu mâna lui Beyonce, scrie Mediafax.

Le-au spus prietenilor luna trecută', a declarat o sursă citată de People. Nu a fost niciodată aşa de fericită. Serios, a fost lucrul pe care îl aştepta. Şi Jay este precum un copil fără astâmpăr. Sunt adorabili', a mai spus sursa.

Sunt fericit să spun că este adevărat', a confirmat şi reprezentantul artistei, pentru revista People.

Beyonce şi Jay-Z sunt căsătoriţi de trei ani, şi acesta va fi primul copil al cuplului.

În luna iunie, Beyonce a declarat în emisiunea lui Piers Morgan: Întotdeauna am spus că voi avea un copil la 30 de ani'. Se pare că a avut dreptate!

http://www.youtube.com/watch?v=jVk6J6Gljf0
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare