; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Bella din „Saga Amurg” e pe moarte

15 September 2011

Fanii filmelor din seria „Amurg' au primit un cadou la început de toamnă. Summit Entertainment a publicat, în premieră, pe internet scene care nu au mai fost văzute până acum, în care Bella este însărcinată, iar copilul – vampir pe care îl are în pântece îi poate aduce sfârșitul.

După ce, săptămâna trecută, au apărut doar primele 15 secunde din trailer, un clip extins al „Saga Amurg: Zori de Zi' a apărut recent pe internet și i-a speriat pe fanii filmelor cu vampiri, în care Kristen Stewart și Robert Pattinson au rolurile principale.

Dramaticele 2 minute și jumătate ale trailer-ului, care prezintă al patrulea film din seria bazată pe cărțile scrise de Stephenie Meyer, o arată pe Bella emoționată înainte de ceremonia nunții ei cu Edward.

La nuntă e prezentă atât familia Cullen, cât și tatăl lui Bella, Charlie. După ce își rostesc jurămintele, Bella și Edward pleacă în luna de miere, dar nu înainte ca Jacob să apară în peisaj pentru a-și lua adio de la Bella, proaspăta mireasă-vampir.

Bella și Jacob au parte de un ultim dans împreună, în timpul căruia el apucă să-i spună: „Așa îmi voi aduce aminte de tine: cu obrajii rozalii. Ai crede că m-am obișnuit deja să-mi iau rămas bun de la tine'.

Bella e palidă și foarte slăbită în „Zori de zi'

În trailer urmează câteva imagini din luna de miere a tinerilor însurăței, cu accente pe noaptea nunții, unde vor începe și problemele lui Bella. Chiar dacă pentru Edward, noaptea cu Bella a fost „cea mai frumoasă din toată existența lui', nu același lucru ar putea spune ea, după ce va afla vestea că așteaptă un copil, jumătate om, jumătate vampir.

Kristen Stewart (Bella) arată foarte rău în cel mai nou trailer al seriei Amurg. Ea e bolnavă din cauza sarcinii, iar asta a fost imaginea care i-a impresionat pe fanii actriței. Mai grav, doctorul Cullen o avertizează pe Bella că ar putea muri de inimă dacă ar duce sarcina la termen.

Sarcina îi va pune în pericol viața lui Bella din două motive: ea este prea agresivă pentru corpul uman, iar clanul lupilor hotărăște să o omoare după ce află vestea. Ce se va întâmpla în film, veți afla pe 18 noiembrie, când „Saga Amurg: Zori de zi' intră în cinematografele de la noi.

Mai jos, trailer-ul primei părți din „Zori de zi' și câteva imagini din film:

saga-amurg-zori-de-zi-prima-parte-1

Picture 1 of 14

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare