; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra si eva

VIDEO. Andra a lansat primul videoclip alături de fiica sa, Eva. Cele două au înregistrat un colind

17 December 2019

Andra (33 de ani) a lansat primul cântec de Crăciun împreună cu fiica ei şi a prezentatorului TV Cătălin Măruţă (41 de ani), Eva, în vârstă de doar patru ani.

Videoclipul este cu atât mai emoționant pentru că cele două au ales să cânte colindul „Deschide ușa, creștine', pe care l-au interpretat live și pe scena Operei Naționale, acolo unde Andra a susținut săptămâna trecută un concert caritabil. 

Videoclipul a fost publicat pe contul de Youtube al Evei, care face și vloguri alături de Cătălin Măruță și fratele său mai mare David, iar mama sa l-a distribuit pe Facebook alături de un mesaj pentru fani, prin intermediul căruia le-a urat sărbători fericite, dar le-a transmis şi o provocare.

  „Primiţi cu colindul? Deschideţi-vă casele şi sufletele ca să primiţi iubire! Eu şi Eva vă urăm Crăciun fericit în familie! Şi vă provocam să sunaţi pe cineva din familie cu care nu aţi mai vorbit demult. Asta înseamnă sărbătoare cu adevărat fericită!Numai eu știu cât am așteptat ziua în care sa cânt cu copiii mei. Înainte să îi fi născut visam deja la asta. Iată, visul s-a împlinit cu acest colind., a scris cântăreaţa.  

„Fetele mele cântă întruna prin casă, asa ca de data asta au si filmat. Muzica e viața lor. Asadar primiti cu colindul?', a scris la rândul lui Cătălin Măruță.

În mai puţin de o zi de la lansare, clipul a strâns peste 550 de mii de vizualizări pe YouTube şi mai mult de 10 mii de aprecieri pe Facebook. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare