; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Eremia & VUNK   Imbracati sau goi

VIDEO. Alina Eremia și VUNK au lansat piesa „Îmbrăcați sau goi!”

06 July 2017

După imnul “Ne facem auziți”, din 2014, Alina Eremia si trupa VUNK s-au reîntâlnit pentru a lansa piesa Îmbrăcaţi sau goi'. Realizat într-o atmosferă retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumusețea anilor 50.

Protagoniștii, Alina Eremia și băieții de la VUNK, au filmat într-o zi caniculară, la peste 35 de grade, timp de 14 ore.

 

Clipul, regizat de Dan Petcan, spune o poveste de amor. Alina Eremia a schimbat 4 ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor 50.

Eu zic că ‘Îmbrăcaţi sau goi este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vara sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii 50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.'  Cât despre colaborarea cu VUNK, artista mărturiseşte: 'Am ştiut că va ieşi un hit, când am inceput colaborarea cu trupa Vunk. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers în studio şi mi-am pus amprenta.'

Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, a compus piesa cu cineva anume în gând:

 Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesa la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie “ne întoarcem într-o marţi!”

Îmbrăcaţi sau goi' este a doua colaborare a Alinei Eremia cu trupa VUNK. Single-ul se regăsește și pe cel mai nou album Vunk, Extrovertit, lansat pe 25 mai, si se va afla si pe primul album solo, pe care Alina Eremia îl va lansa în această toamnă.

Din echipa de creatie a videoclipului au făcut parte Cosmin Florea (styling), Diana Ionescu (make-up) și George Cozma (hairstyling).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare