; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Video: Alex Velea a lansat clipul piesei “Minim doi”

26 June 2012

După ce a cucerit topurile radiourilor de la noi cu piesa Când noaptea vine', Alex Velea vrea să dea lovitura vara aceasta tot cu un single în limba română, Minim doi'.

Minim doi este o piesă care sper să trezească în voi pofta de distracţie şi setea de iubire. Vreau să dansaţi şi să iubiţi cu pasiune ascultând-o', a declarat Alex Velea.

Lansată la gala Romanian Music Awards' de luna aceasta, în faţa a peste 50.000 de oameni, piesa Minim doi' a declanşat o adevărată isterie, intrând rapid în playlist-urile tuturor radiourilor şi adunând în numai o săptămână de la apariţia oficială peste trei milioane de vizualizări pe Youtube. Acest lucru l-a determinat pe artistul de la HaHaHa Production să filmeze şi un videoclip.

Clipul Minim doi' spune povestea unei zile toride de vară, petrecută cu gaşca de prieteni în faţa blocului, regia aparţinându-i lui Iulian Moga. Filmările s-au desfăşurat în cartierul bucureştean Ferentari şi au adunat în jurul lui Alex sute de fani. Printre ei, mulţi copii care n-au ratat ocazia de a-i arăta acestuia schemele lor de dans. În videoclip, apare şi tânăra cântăreaţă Ruby, cea care se află pe coperta celui mai recent număr al revistei TVmania.

 

Vedeţi aici videoclipul Minim doi':

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare