; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

25006_kate del castillo protagonista de la reina del sur 700x467

VIDEO. A fost lansat primul trailer al telenovelei „Regina sudului 2”. Află când va începe telenovela!

12 July 2018

„Anul acesta mulți au fost în Rusia în căutarea victoriei, iar în 2019 regina se întoarce pentru tronul său…' așa a anunțat compania Telemundo întoarcerea pe micile ecrane a actriței Kate del Castillo și a telenovelei „Regina sudului' („La reina del sur').

 

Al doilea sezon al telenovelei s-a filmat timp de cinci săptămâni în Europa în București, Rusia, Italia și Spania și în Columbia cu o distribuție nouă, iar marea premieră este anunțată în prima parte a anului viitor. Sperăm că o vom putea vedea curând și pe micile ecrane din România.

„De când am încheiat filmările primului sezon, producătorii doreau să lucrăm deja pentru partea a doua. Eu nu mi-am dorit pentru că am considerat că succesul enorm pe care l-a avut telenovela trebuia să rămână așa. După câțiva ani însă atunci când mi-au spus cum va fi povestea, m-am lăsat convinsă', a declarat în urmă cu câteva luni Kate del Castillo pentru publicația mexicană „La opinion'.

Iată primul trailer al telenovelei „Regina sudului 2':

 

„Regina Sudului' (2012) a fost cea mai scumpă producție realizată de Telemundo. Primul episod a avut cel mai mare rating înregistrat vreodată de o premierăa postului Telemundo, iar ultimul episod a doborât recordurile de audientă din ultimii 19 ani ale televiziunii. De asemenea, telenovela a fost difuzată în peste 10 țări, inclusiv în România, în care a fost foarte bine primită de către public și s-a menținut în topul preferințelor telespectatorilor.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare