; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lupin lede

VIDEO. A apărut trailerul sezonului 2 din „Lupin” (Netflix). Ce se întâmplă în noile episoade

08 March 2021

Spre bucuria numeroșilor săi fani, serialul Netflix „Lupin' va reveni în curând, iar trailerul său recent apărut anunță un nou sezon și mai captivant, informează radiotimes.com.  

 

Assane Diop, eroul elegant și calm din „Lupin', interpretat de Omar Sy, și-a păstrat ingeniozitatea pentru care ne-a plăcut tuturor în primul sezon, dar acum va fi implicat într-o cursă îndârjită de salvare a fiului său, Raoul (Etan Simon). De data aceasta, el va trebui să înfrunte un adversar nemilos, pe Hubert Pellegrini (Hervé Pierre), fostul angajator al tatălui său. Influentul om de afaceri nu se dă în lături de la nimic pentru a rămâne în siguranță, dar faptul că îi răpește fiul lui Assane Diop (cum am văzut la finalul primului sezon) ar putea fi o greșeală fatală. 

 

Sezonul al doilea va avea numeroase situații în care Assane Diop nu va ezita să-și deconspire identitatea atât de bine apărată doar pentru a reuși să își salveze fiul. Acțiunea va fi mereu pe muchie de cuțit, dar Diop va beneficia și de câteva ajutoare neașteptate. Alături de charismaticul Omar Sy, în al doilea sezon îi vom revedea pe Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella și Soufiane Guerrab, câțiva dintre cei mai apreciați actori francezi de astăzi. 

 

Excelentul serial Netflix „Lupin' este inspirat de celebrul erou de aventuri Arsène Lupin, creat în 1905 de scriitorul francez Maurice Leblanc, care a fost protagonistul multor romane și povestiri extrem de iubite de public. Ideea creatorilor săi de-a readuce personajul la lumină s-a dovedit extrem de inspirată, având în vedere audiența binemeritată de care s-a bucurat noua poveste. Cele cinci episoade ale primului sezon au fost urmărite în primele 28 de zile de difuzare de 70 de milioane de abonați, ceea ce a transformat „Lupin' în primul serial franțuzesc intrat în clasamentul celor mai vizionate 10 producții de pe platforma Netflix. 

 

Potrivit deadline.com, în timpul unei discuții despre piața europeană a filmului, producătorul serialului „Lupin', Christophe Riandée, binecunoscut deja pentru producții precum „Narcos' și „Hannibal' a spus că succesul serialului „Lupin' dovedește că „Nu mai există granițe' și că producția „a avut acces la un public global, ceea ce este un semn excelent pentru toți creatorii și pentru toți producătorii lumii'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare