; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: 4 momente penibile de la România – Franţa

07 September 2011

Cu un nou stadion – Naţional Arena – cum puţini s-ar fi aşteptat să apară vreodată în România, dar cu vechile metehne, i-am înfruntat aseară pe francezi, într-un meci crucial pentru calificarea la Euro 2012.

Scorul final de 0 – 0 ne-a eliminat din cursa pentru competiţia din Polonia şi Ucraina, dar acesta n-a fost singurul moment dezamăgitor al serii trecute.

Iată alte motive pentru care ar fi trebuit să roşim aseară, din tribune sau din faţa televizoarelor:

Descompunerea gazonului

Arenă nou-nouţă, ca în Occident, suprafaţă de joc… Hai mai bine să-i lăsăm pe jurnaliştii francezi s-o descrie:
Gazon blestemat! Sub crampoanele jucătorilor, gazonul s-a rupt, arătând mai degrabă ca o grădină presărată cu muşuroaie de cârtiţe'. (LExpress)

Terenul a fost un adevărat câmp de cartofi'. (20 Minutes)

Angajamentul românilor, unul superior, dar şi gazonul pe care până şi o echipă de liga a treia ar fi refuzat să intre, au complicat planurile băieţilor lui Blanc'. (Metro France)

http://www.youtube.com/watch?v=mDpNQjglgWc

Marcel Pavel şi imnul României

Chemat să interpreteze imnul naţional, cântăreţul s-a făcut de râs, cântând în cea de-a doua strofă a imnului versuri din strofa întâi. Motivul lui halucinant? A omis versul Triumfător în lupte, un nume de Traian' pentru că se temea că ar fi fost intepretat politic!

Inna, huiduită la scenă deschisă

O altă artistă adusă pentru programul de divertisment dinaintea meciului, Inna a fost fluierată fără milă de cei peste 50 de mii de spectatori.

Tătăruşanu a tras de timp

La scorul de 0-0, în minutele de prelungire, când eram obligaţi să înscriem pentru a mai păstra vreo şansă de calificare, portarul Ciprian Tătăruşanu a început să tragă de timp, spre şocul spectatorilor, care n-au ratat ocazia de a-l fluiera.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare