Homepage  / Vedete străine

Victoria Silvstedt, apariție controversată pe covorul roșu de la Cannes. Fostul iepuraș Playboy, la un pas de a rămâne fără haine

Victoria Silvstedt, apariție controversată pe covorul roșu de la Cannes. Fostul iepuraș Playboy, la un pas de a rămâne fără haine
9

de Redactia Tvmania

Vedetele au defilat pe covorul roșu de la Cannes, iar multe au ales ținute spectaculoase. Din nefericire, au existat și apariții mai puțin inspirate. Printre acestea se numără și cea a fostului iepuraș Playboy Victoria Silvstedt, cunoscută pentru faptul că adoră să defileze în ținute provocatoare.

Victoria Silvstedt, apariție provocatoare pe covorul roșu de la Cannes

Nici în acest an, celebra suedeză nu a făcut vreo excepție. Ba dimpotrivă, a optat pentru o rochie cu un decupaj adânc pe picior și fără lenjerie intimă, punându-se în situația de a risca să dezvăluie mai mult decât și-ar fi dorit dacă nu ar fi fost atentă.

Totuși, nimic nu ar fi fost surprinzător pentru Victoria, care și-a câștigat faima după colaborarea sa cu revista Playboy. Cunoscută ca unul dintre celebrii „iepurași” din anii ’90, Victoria Silvstedt are acum 49 de ani, un trup ca prin inel, dar un chip îmbătrânit de numeroasele operații estetice pe care le-a trecut din dorința de a se menține veșnic tânără.

Apariție provocatoare pe covorul roșu de la CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Victoria declara, în urmă cu mai multă vreme, faptul că este deranjată că imaginea ei este asociată exclusiv cu cea a unei femei a cărei unică calitate este frumusețea și sex-appealul.

„Lumea mă consideră o blondă înaltă și atrăgătoare. Desigur, mă transform în asta când am vreo ședință foto sau alt proiect, însă mă duc acasă și mă comport că orice altă persoană normală”, a povestit aceasta.

Născută pe 19 septembrie 1974, în Suedia, Victoria a ajuns rapid pe calea succesului încă din adolescență. În 1993, a fost desemnată Miss Suediei, deschizându-i-se astfel ușile către lumea modei și a divertismentului. Cu toate acestea, adevărata sa consacrare a venit în 1996, când a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele Playboy.

Colaborarea sa cu Playboy a fost un catalizator pentru o carieră strălucitoare și diversificată. De la apariții în numeroase ediții ale revistei Playboy la prezențe în filme și emisiuni TV, Victoria a captivat mereu publicul cu farmecul ei irezistibil. De la Paris la Los Angeles și până la Riviera Franceză, Silvstedt a strălucit pe covorul roșu și în lumina reflectoarelor, transformând fiecare apariție într-un eveniment memorabil.

Cu toate acestea, Victoria Silvstedt este mult mai mult decât un simbol al sexualității. Ea și-a demonstrat abilitățile și talentul în industria modei, devenind o prezență constantă pe podiumurile din întreaga lume. Ca model, a colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase case de modă și designeri, consolidându-și reputația ca o forță influentă în lumea modei.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton