Homepage  / Vedete străine

Șoc în lumea telenovelelor! Victoria Ruffo și Omar Fayad divorțează după 22 de ani de căsnicie

Șoc în lumea telenovelelor! Victoria Ruffo și Omar Fayad divorțează după 22 de ani de căsnicie
5

de Anda Dincă,

Cunoscuta actriță de telenovele Victoria Ruffo ar fi decis să pună punct mariajului cu politicianul mexican Omar Fayad, care dura de 22 de ani. Conform univision.com, zvonurile despărțirii celor doi au început la 1 noiembrie, când prezentatorul mexican de divertisment Alex Kaffie a declarat pe conturile sale de socializare că Victoria și Omar nu mai formează un cuplu.

Am confirmat această știre, că Victoria Ruffo și Omar Fayad au decis să pună capăt căsniciei lor de 22 de ani”, a spus Alex. Aceasta a mai precizat urmăritorilor săi că cei doi au început procedurile de divorț și de împărțire a bunurilor dobândite în timpul căsătoriei.

Victoria Ruffo și Omar Fayad divorțează

La câteva zile după știrea apărută, Victoria a făcut câteva declarații într-o emisiune mexicană, multe dintre ele cu mult umor: „Nici nu știu de unde au apărut zvonurile acum, de foarte multe ori s-a scris că divorțăm. Suntem într-o continuă criză de când ne-am căsătorit. Soțul meu spune că nu va divorța pentru că nu-l va lasa pe Diavol ca să trăiască în iad”. Când a fost întrebată la subiect, dacă Alex Kaffie a spus sau nu adevărul, Victoria nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cuvintele acestuia. La rândul său, nici politicianul nu a dat până în prezent o declarație oficială.

Actrița și fostul guvernator din Hidalgo, Omar Fayad (ambii de 61 de ani), s-au căsătorit în 2001, la un an după ce s-au cunoscut într-un restaurant. Printre invitații la nunta lor, care a avut loc în cartierul de lux Polanco din Ciudad de Mexico, s-au numărat Fernando Colunga, Ernesto Alonso, Carmen Salinas dar și mulți politicieni cunoscuți. În august 2004, Victoria și Omar au devenit părinții gemenilor Anuar și Vicky, ei crescându-l împreună și pe José Eduardo Derbez, fiul actriței rezultat din mariajul cu actorul Eugenio Derbez. În timp ce gemenii nu fac parte din lumea artistică, José Eduardo Derbez, acum în vârstă de 31 de ani, i-a călcat pe urme mamei sale și s-a făcut actor.

victoria ruffoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Victoria este considerată de foarte mulți fani și critici regina telenovelelor mexicane datorită numărului mare de telenovele în care a jucat, a filmelor și a pieselor de teatru în care a apărut. Cel mai recent serial al ei se numește “Cita a ciegas” și a avut premiera în 2019. Pe micile noastre ecrane a fost văzută, printre altele, în “Amazoanele: lupta pentru fericire”, “Cununa de lacrimi”, “Triumful dragostei” și “Mama vitregă”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton