; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

558_Fotografias_CDL_58465_resize

Victoria Ruffo revine Acasă în telenovela „Cununa de lacrimi”

25 October 2014

În această seară, de la ora 15.30, la Acasă are loc premiera telenovelei “Cununa de lacrimi”, cu Victoria Ruffo în rolul principal.

Producţia Televisa, care va fi difuzată zilnic la Acasă, a câştigat trei trofee la Premiile Tv y Novelas 2013, printre ele şi cel pentru “Cea mai bună actriţă în rol principal”, ridicat de Victoria Ruffo (“Triumful dragostei”, “În numele iubirii”, “Îmbrăţişări pătimaşe”, “Victoria”).

[Not a valid template]

Protagonista a declarat că rolul său din “Cununa de lacrimi” îi este dedicat mamei sale, căreia îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit şi care a suferit de curând o operaţie.

“Lacrimile mele aveau sens, pentru că gândurile mele este îndreptate către mama mea. Refugio este o femeie care îşi iubeşte enorm copiii şi face tot posibilul să îi aducă pe drumul cel bun. Deşi nu sunt o fire plângăcioasă şi îmi dau lacrimile doar la emoţii puternice, în film plând destul de mult”, dezvăluie Victoria Ruffo.

Mane dela Parra îl interpretează pe Nachito, rol care l-a apropiat foarte mult de public: Sunt încântat că telespectatorii l-au primit foarte bine în casele lor pe Nachito, fiul lui Refugio. Cât despre mama mea din telenovelă pot spune că este o actriţă extraordinară, o femeie foarte talentată şi cu un suflet imens', mărturiseşte acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare