; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ruffo noua telenovela

Victoria Ruffo nu mai plânge la TV! A dat serialele dramatice pe comedii

05 June 2019

După 3 ani în care a stat departe de seriale, actriţa mexicană Victoria Ruffo (57 de ani) s-a întors pe platourile de filmare pentru a juca în cea mai recentă telenovelă a companiei Televisa, „Cita a ciegas', un serial cu accente comice, din distribuţia căruia mai fac parte Arturo Peniche, Omar Fierro, Juan Ferrara şi Sofía Garza.

„Este un proiect minunat, îmi plac foarte mult personajele, în plus nu o să mă mai vedeţi plângând ca de obicei, o să vă fac să râdeţi', a zis actriţa, citată de peopleenespanol.com.

„Îmi face mare placere să ştiu că voi lucra pentru prima dată cu producătorul Pedro Ortiz de Pinedo. O să fie o telenovelă frumoasă, o să vedeţi', a mai spus Victoria, care este cunoscută din telenovele precum „Cununa de lacrimi', Mama vitregă' sau „Îmbrăţişari pătimaşe'.

La rândul său, Pedro Ortiz de Pinedo a declarat: Regina telenovelelor se întoarce cu un personaj (n.r. – Maura) care îi va uimi pe mulţi. Niciodată nu am văzut-o interpretând un astfel de personaj. Vă va smulge multe zâmbete'.

Pe Victoria aţi văzut-o ultima oară pe micile ecrane de la noi în „Amazoanele: Lupta pentru fericire'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare