; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victoria raileanu

Victoria Răileanu, primele declarații despre divorțul de Conrad Mericoffer

02 July 2020

Victoria Răileanu, interpreta lui Miki din „Vlad’ și Conrad Mericoffer cunoscut din seriale românești precum „Fructul oprit’ sau „Sacrificiul’, au divorțat după 7 ani de căsnicie, veste pe care am aflat-o ieri după o declarație oferită de Conrad care a confirmat despărțirea. 

Încă de la începutul anului au existat speculații despre despărțirea celor doi, însă fostul cuplu nu a dorit până acum să discute public despre acest aspect. După declarațiile oferite de Conrad și Victoria Răileanu a confirmat separarea menționând că vor fi în continuare buni părinți pentru fiul lor, Carol. 

„Este adevărat că eu și Conrad ne-am despărțit încă de anul trecut. Nu am făcut publică despărțirea noastră și nu am vorbit despre acest subiect până acum pentru că viață mea privată ar trebui să rămână privată. În orice cuplu există și momente mai grele, pe care unele cupluri reușesc să le depășește, altele nu. În cazul nostru, nu am reușit să trecem peste un moment foare greu din viața noatră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat un realizat că nu mai putem merge mai departe împreună. În continuare rămâne un subiect pe care nu aș dori să îl discut, dar vreau să precizez că motivul despărțirii nu are nicio legătură cu alte persoane, ci cu relația noastră de cuplu. În acest moment prioritatea mea este copilul nostru, Carol, și îmi concentrez toată atenția și iubirea asupra lui', a declarat Victoria Răileanu pentru Libertatea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare