Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reușit Victoria Răileanu să ascundă sarcina timp de trei luni. S-a confruntat cu stări de rău și a fost slăbită

Cum a reușit Victoria Răileanu să ascundă sarcina timp de trei luni. S-a confruntat cu stări de rău și a fost slăbită
13

de Cristina Țapu,

Victoria Răileanu se află în așteptarea celui de-al doilea copil, iar vestea că se pregătește să-și extindă familia i-a surprins pe toți.

Cum a reușit Victoria Răileanu să ascundă sarcina

Cu toate că a fost extrem de activă și prezentă la diverse evenimente, actrița a reușit să-și ascundă burtica de camerelor de filmat și ale aparatelor de fotografiat și să păstreze secretul. Iată care este motivul pentru care a abia acum câteva zile a făcut public faptul că așteaptă un copil alături de soțul său, Adrian Ștefănescu.

Actrița a așteptat să treacă de primul trimestru de sarcină înainte de a împărtăși cu publicul vestea că este însărcinată pentru a doua oară.

Victoria Răileanu este însărcinată pentru a doua oarăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sarcina este diferită. Cu Carol nu am simțit deloc. Acum mi-a fost rău mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut. Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum. Am vrut neapărat să aștept momentul premierei filmului ”Klaus și Barroso” ca apoi să anunț„, a declarat Victoria Răileanu, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

Victoria Răileanu mai are un copil din mariajul anterior, cel cu Conrad Mericofffer și a dezvăluit cum i-a spus micuțului faptul că va avea un frățior sau o surioară.

Carol își dorește de mult timp să aibă un frățior sau o surioară. Am început să vorbim deschis în casă despre posibilitatea asta când știam că sunt însărcinată, iar apoi i-am dat vestea”, a completat artista.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit anul trecut

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit pe o barcă, în Grecia, iar ceremonia a fost una specială. Victoria l-a cunoscut pe Adrian pe un site de matrimoniale, la aproximativ doi ani distanță de despărțirea de Conrad Mericoffer, bărbatul alături de care mare un copil. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Adrian Ștefănescu a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o excursie la Paris.

Victoria și Conrad s-au despărțit după o relație care a durat mai bine de șase ani, iar divorțul a fost unul foarte dificil pentru actriță.

Ea a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a procesa emoțiile pe care le-a trăit. Actrița are un fiu, pe nume Carol, din relația cu Conrad Mericoffer, care în ziua de astăzi este soțul actriței Ana Odagiu.

Sursă foto: Instagram Victoria Răileanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton