Homepage  / Vedete româneşti

Victoria Răileanu vrea ca fiica ei să aibă o bonă: „Îmi doresc foarte mult să fie un copil al lumii, al tuturor”

Victoria Răileanu vrea ca fiica ei să aibă o bonă: „Îmi doresc foarte mult să fie un copil al lumii, al tuturor”
9

de Cristina Țapu,

Actrița Victoria Răileanu a intrat în ultimul trimestru de sarcină și se pregătește ca familia ei să devină mai numeroasă. Prezentă la un eveniment monden, actrița a vorbit despre sarcină și despre fiul său mai mare, Carol. În plus, a dezvăluit și care este motivul pentru care își dorește ca fetița sa să crească alături de o bonă.

Victoria Răileanu va deveni mama unei fetițe curând, iar fiul ei cel mare, Carol, abia așteaptă să-și cunoască surioara. Micuțul este foarte atent la nevoile mamei sale și petrece foarte mult cu aceasta, punându-i diverse întrebări despre bebelușul care va veni pe lume.

victoria-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sora lui primește multă dragoste din partea lui în fiecare zi. Aseară a adormit cu mâna pe burta mea și el tresărea că adormise și ea tresărea că dansa sub mâna lui. Era ceva…” a povestit Victoria, conform Ego.ro.

Actrița a dezvăluit că a ales numele micuței încă de la bun început, însă nu a dorit să dezvăluie care va fi acesta. În plus, ea a subliniat că și-ar dori ca fiica sa să crească alături de o bonă. Victoria nu-și dorește să repete anumite greșeli pe care le-a făcut în creșterea lui Carol.

Îmi doresc foarte mult să avem o bonă. Mi-aș dori cel mai tare să putem să apelăm la bunici dar  ambele bunici nu sunt în București și le-ar fi destul de greu să vină. Mamei mele, cel puțin, care locuiește la 5 ore și jumătate de București, i-ar fi destul de greu să vină până aici. Așa că o să ne bazăm pe o bonă. O iau cu mine pe oriunde o să lucrez. Îmi doresc foarte mult să fie un copil al lumii, al tuturor, pentru că cu fiul meu, cu Carol, am fost mult prea protectivă în sensul ăsta și știu că am greșit aici”, , a dezvăluit Victoria, conform sursei menționate anterior.

Victoria Răileanu mai are un băiat din relația cu Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu mai are un copil din mariajul anterior, cel cu Conrad Mericofffer și a dezvăluit cum i-a spus micuțului faptul că va avea un frățior sau o surioară.

Carol își dorește de mult timp să aibă un frățior sau o surioară. Am început să vorbim deschis în casă despre posibilitatea asta când știam că sunt însărcinată, iar apoi i-am dat vestea”, a completat artista.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit pe o barcă, în Grecia, iar ceremonia a fost una specială. Victoria l-a cunoscut pe Adrian pe un site de matrimoniale, la aproximativ doi ani distanță de despărțirea de Conrad Mericoffer, bărbatul alături de care mare un copil. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Adrian Ștefănescu a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o excursie la Paris.

Victoria și Conrad s-au despărțit după o relație care a durat mai bine de șase ani, iar divorțul a fost unul foarte dificil pentru actriță. Ea a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a procesa emoțiile pe care le-a trăit. 

Sursă foto: Instagram Victoria Răileanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton