; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

122819342_1823925597755187_7307395120774979329_n

Victoria Răileanu, declarații șoc despre divorț! „Am mai avut o despărțire acum 3 ani. Atunci am divorțat”

25 November 2020

Victoria Răileanu, interpreta lui Miki din „Vlad', și Conrad Mericoffer – cunoscut din seriale românești precum „Fructul oprit' sau „Sacrificiul'- s-au despărțit după 7 ani de căsnicie.

Vestea a ajuns în presă în această vară, însă divorțul a avut loc în urmă cu foarte mult timp. Cei doi actori au dorit să fie discreți, ba chiar s-au și împăcat după divorț și au mai format un cuplu timp de 2 ani.

Despre decizie și cum este relația sa cu Conrad în prezent, Victoria Răileanu a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea de la Pro TV.

 

„Noi am avut niște probleme de mai mult timp. Foarte puțini oameni știu că noi am mai avut o despărțire acum 3 ani. Atunci am divorțat cu acte cu tot. Am trecut printr-o perioadă foarte, foarte grea atunci. Nu am știut cum să trecem peste altfel și am divorțat. Am stat despărțiți 4 luni și apoi fiecare de frica de a fi singur, de a o lua de la capăt cu altcineva,

Carol avea atunci 2 ani și îl afecta foarte mult și pe el ce vedea între noi 2. Noi nu am vrut niciodată să îl afecteze, să îi schimbe comportamentul… Pentru că deja începea să se oglinească în comportamentul lui, comportamentul nostru', a declarat Victoria Răileanu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Deși au divorțat, cei doi s-au împăcat ulterior, însă rezultatul a fost o decizie definită de despărțire.

„Atunci ne-am împăcat, doar că într-adevăr între noi erau lucruri nevorbite pe care nu știam cum să le punem pe masă. Nu am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. Nu am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației și până la urmă mi-am dat seama în vară, pentru că eu am trecut printr-un întreg proces tot anul ăsta. Ce mi-am și propus de fapt anul trecut când ne-am despărțit.

Habar nu aveam cine sunt și m-am speriat. Nu vreau să zic că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșeli, dar am avut și momente bune. Eu anul trecut ajunsesem într-un punct în care eram fără resurse, am făcut tot ce era posibil ca să fac relația să funcționeze El a acceptat cu greu decizia mea, ceea ce e absolut normal.', a mai spus actrița.

Ce relație este acum între Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer

Prima discuție de după a avut loc la un an și jumătate, ia Victoria Răileanu a declarat că în prezent sunt într-o relație foarte bună.

„Ne-am zis: nu-i așa că e un pic mai bine? Și a spus și el că a fost o decizie bună. Acum avem o relație minunată! Mai mult de atât nici nu aș fi putut să-mi doresc. Totul se reduce la Carol', a mai dezvăluit ea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare