Homepage  / Vedete româneşti

Victoria Răileanu, criticată pentru pozele în care și-a afișat burtica de gravidă: „Ar cam trebui să mă ascund într-o groapă”

Victoria Răileanu, criticată pentru pozele în care și-a afișat burtica de gravidă: „Ar cam trebui să mă ascund într-o groapă”
13

de Cristina Țapu,

Victoria Răileanu a anunțat în urmă cu doar câteva săptămâni că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil. Alături de mesaj a distribuit mai multe imagini în care apare în rochie de mireasă. Internauții s-au grăbit să o felicite, însă au existat voci care au criticat-o pentru modul în care a pozat. Deranjată, Victoria a decis să ofere un răspuns pe pagina personală de Instagram.

Victoria Răileanu, mesaj tranșant pentru cei care au criticat-o pentru imaginile prin care a anunțat sarcina

Victoria Răileanu a citit comentariile pe care le-a primit postarea în care anunța sarcina, iar unul dintre mesaje a jignit-o profund, așadar a decis să ia atitudine. În mesajul respectiv, un internaut îi spunea că burticile de gravidă nu sunt atrăgătoare și ar trebui să evite să distribuie astfel de imagini.

Victoria Răileanu este însărcinată pentru a doua oarăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Victoria a replicat că pe pagina personală de Instagram poate distribui orice moment, fără să-i pese de critici. În plus, scopul pozelor realizate în perioada sarcinii nu este de a acumula aprecieri de la străini, ci de a marca un moment special pentru ea și soțul său.

„Fac postarea asta pentru că zilele trecute am avut un schimb de replici în comentarii care m-a alarmat puțin. Se făcea că cineva mi-a spus că burțile de gravide nu sunt sexy (PUNCT!) că rămân o femeie superbă atâta timp cât nu sunt însărcinată și că, în concluzie, ar cam trebui să mă ascund într-o groapă până revin la forma mea normală. Cea “aprobată” și mult așteptată aici, pe instagram și în general, în viață. La ce comentarii s-a mai ajuns nici nu mai zic că deja ne punem pe râs. De ce mi se pare deplasat din toate punctele de vedere comentariul ăla?

Păi o să încep așa: nu sunt aici ca să pozez sexy pentru nimeni. Nu o să fac content niciodată ca să fac pe plac. Sunt una din persoanele pentru care instagramul încă mai e ceva personal. Nu postez poze cu burta pentru că mă simt mai sexy acum decât în mod normal. Nu e cazul meu. Dar nici nu o să mă ascund! Iar dacă alte femei însărcinate se simt mai sexy acum decât în restul timpului și vor să împărtășească asta, eu le zic: “Bravo, fată! Postează burta aia din toate unghiurile și pune-o acolo să vadă lumea ce frumoasă ești!!!”

victoria-raileanu-si-adrian-stefanescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Nu, dragilor, majoritatea gravidelor nu postează pentru că se simt mai sexy acum. Ci pentru că e o perioadă faină în care coacem oameni noi. Și asta e absolut superb. Și vrem să ne împărtășim bucuria cu restul omenirii. Asta e tot. Nu pentru like-uri sau pentru laude. Pentru că știm și noi deja că suntem super șmechere că putem să facem asta. Astfel încât să fii sexy sau superbă nici măcar nu mai contează. Pupi. Pa!”, a fost mesajul actriței.

Victoria Răileanu s-a recăsătorit anul trecut

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit pe o barcă, în Grecia, iar ceremonia a fost una specială. Victoria l-a cunoscut pe Adrian pe un site de matrimoniale, la aproximativ doi ani distanță de despărțirea de Conrad Mericoffer, bărbatul alături de care mare un copil. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Adrian Ștefănescu a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o excursie la Paris.

Acum cei doi se pregătesc să devină părinți, iar Victoria se bucură nespus de faptul că familia sa se va mări. Actrița a dezvăluit că în primul trimestru al sarcinii s-a confruntat cu grețuri și stări de rău, însă au dispărut treptat, iar în prezent se simte foarte bine.

Sursă foto: Instagram Victoria Răileanu

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton