Homepage  / Vedete străine

Victoria Beckham rupe tăcerea despre presupusa aventură a lui David Beckham. „Cea mai grea perioadă pentru noi”

Victoria Beckham rupe tăcerea despre presupusa aventură a lui David Beckham. „Cea mai grea perioadă pentru noi”
8

de Andra Stana,

Victoria Beckham a vorbit pentru prima oară despre presupusa relație extra-conjugală a soțului ei, David Beckham. Dezvăluirile apar în serialul documentar „Beckham”, recent lansat pe platforma de streaming Netflix.

Victoria Beckham rupe tăcerea despre amanta lui David Beckham

În noul serial documentar de pe Netflix, Victoria Beckham, în vârstă de 49 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre așa zisa aventură pe care soțul ei a avut-o cu Rebecca Loos, asistenta persoanlă din acea vreme a englezului. Printre altele, Victoria a vorbit despre chinul emoțional pe care l-a îndurat în urmă cu aproape două decenii.

Presupusa aventură cu fosta asistentă personală a lui David a avut loc în timp ce acesta juca la Real Madrid, în 2003. Victoria a mărturisit că lunile care au urmat au fost poate cele mai istovitoare din viața ei, scrie hellomagazine.com.

„100%. A fost cea mai grea perioadă pentru noi. Pentru că am simțit că lumea era împotriva noastră. Uite cum stă treaba, noi eram unul împotriva celuilalt, dacă e să fiu complet sinceră. Până la Madrid, uneori părea că suntem noi împotriva celorlalți, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt“, a spus Victoria, într-o conversație intimă în timpul documentarului lor Netflix, „Beckham”.

Victoria Beckham rupe tăcerea despre presupusa aventură a lui David BeckhamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Simțeam atunci că nu ne pierdem unul pe celălalt”

De asemenea, Victoria a recunoscut că s-a simțit adesea izolată, chiar și de David. „Dar când am fost în Spania, nici nu am simțit cu adevărat că ne aveam unul pe celălalt. Și asta e trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost. Și cât de mult m-a afectat. De îndată ce am putut să duc copiii la școală, ne-am mutat cu normă întreagă (n.r. la Madrid). Dacă i-am purtat pică lui David? Să fiu sinceră, da. N-am fost așa nefericită în viața mea”.

„Când m-am mutat pentru prima dată în Spania a fost dificil”

La rândul lui, David Beckham și-a spus propriul punct de vedere cu privirea acelor evenimente.

„Când m-am mutat pentru prima dată în Spania a fost dificil, pentru că am făcut parte dintr-un club și o familie pe parcursul întregii mele cariere, de la vârsta de 15 ani până la 27 de ani. Am fost vândut peste noapte, în următorul minut eram într-un oraș, nu vorbeam limba. Și mai important, nu aveam familia mea. De fiecare dată când ne trezeam, simțeam că mai era ceva… amândoi simțeam atunci că nu ne pierdem unul pe celălalt, ci că ne înecăm.

Nu știu cum am reușit să trecem peste asta, sincer să fiu. Victoria este totul pentru mine, să o văd suferind a fost incredibil de dificil, dar suntem luptători și în acel moment trebuia să luptăm unul pentru celălalt, trebuia să luptăm pentru familia noastră. Au fost zile în care mă trezeam și mă gândeam: «Cum o să mă duc la muncă? Cum o să intru pe terenul de antrenament? Cum o să arăt ca și cum nimic nu ar fi în neregulă?». Mă simțeam rău fizic în fiecare zi când deschideam ochii: «Cum o să fac asta?»”, a spus și David Beckham, potrivit sursei citate anterior.

Cum au trecut peste criza din cuplu

Ca parte a procesului de vindecare, familia s-a mutat la Madrid și a cumpărat o casă pe care Victoria s-a ocupat să o decoreze. Fiul lor, Cruz, s-a născut acolo, ceea ce a însemnat un nou început. Cu toate acestea, Victoria a recunoscut că mutarea a avut provocările sale, împărtășind rezervele sale și tensiunea pe care a adăugat-o relației lor, mai scrie sursa citată.

Cuplul a găsit un moment de respiro când s-a mutat la Los Angeles, unde David a jucat pentru LA Galaxy. Victoria a vorbit despre oraș cu afecțiune, descriindu-l ca fiind „un loc în care totul era mult mai ușor… LA era un loc minunat în care să trăiești”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton