; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victoria Beckham n-are de gând să joace în filme

17 February 2011

Fosta membră Spice Girls devenită designer de modă nu plănuieşte să joace în filme, deşi locuieşte la Hollywood, capitala mondială a industriei, relatează FemaleFirst.co.uk.

Motivul e simplu: soţia celebrului fotbalist David Beckham nu-şi face iluzii că ar avea vreo fărâmă de talent când vine vorba de actorie, deşi asta nu le-a împiedicat pe alte cântăreţe să joace în filme.

Victoria, care a apărut totuşi în filmul Spice World' – ce-i drept un vehicul de promovare pentru fosta ei formaţie – a declarat că: Sunt singura persoană de la Hollywood care A) nu vrea să joace şi B) nu ştie să joace'.

Vedeta e însărcinată cu al patrulea ei copil (îi mai are pe băieţii Brooklyn, Romeo şi Cruz) şi a dezvăluit că e cea mai fericită când află că o vedetă a purtat una dintre rochiile ei pe covorul roşu.

Nu e nimic mai frumos decât a fi în Los Angeles cu copiii mei, gătind alături de soţul meu şi petrecând o seară romantică în casă şi primesc un e-mail şi aflu că Demi Moore, Madonna, Drew Barrymore, Blake Lively sau cine-o fi e pe covorul roşu şi poartă o rochie de-ale mele', a spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare