Homepage  / Vedete străine

Victoria Beckham, cărată în spate de soțul ei după ce și-a serbat ziua de naștere. Cum a fost surprins David Beckham

Victoria Beckham, cărată în spate de soțul ei după ce și-a serbat ziua de naștere. Cum a fost surprins David Beckham
17

de Cătălina Matei,

După ce pe 17 aprilie a împlinit vârsta de 50 de ani, Victoria Beckham a avut parte în weekend de o petrecere pe măsură. Soția lui David Beckham a petrecut până-n zori într-un club select din Londra alături de familia sa, dar și de alți prieteni celebri. Și fostele colege de la Spice Girls au fost prezente la evenimentul de la care sărbătorita a plecat cărată în spate de soțul ei.

Party ca la 50 de ani! Victoria, cărată în spate de David Beckham după ziua ei de naștere

În spiritul sintagmei „ o dată-n viață face omul 50 de ani”, Victoria Beckham a avut parte de o petrecere de pomină de ziua ei de naștere. Designerul a marcat schimbarea prefixului printr-un party extravagant, care a avut loc într-un club select din Londra. Printre invitați, s-au numărat Salma Hayek, Eva Longoria, Mark Anthony, Jason Statham, Tom Cruise și, desigur, colegele ei de la Spice Girls.

Toți au respectat dress code-ul și au ales ținute extrem de elegante. De altfel, pe conturile de Instagram ale celor doi soți au fost postate mai multe imagini cu „clanul” Beckham și outfit-urile lor de gală. Bineînțeles, rochiile purtate de sărbătorită și de fiica acesteia, Harper, au fost create de Victoria Beckham.

Cea mai tare noapte din viața mea. La mulți ani mie!”, a spus Victoria Beckham pe Instagram, despre petrecerea care ar fi costat-o 250.000 de lire, potrivit Daily Mail. O petrecere la care soția lui David Beckham a dansat și a cântat alături de fostele sale colege de la Spice Girls.

Victoria Beckham, cărată în spate de David Beckham, după petrecere

Petrecerea care a marcat aniversarea a 50 de ani s-a terminat târziu, după ora 2 dimineața, iar paparazzi au surprins-o pe Victoria Beckham la ieșire din club într-o ipostază mai puțin obișnuită: aceasta era cărată în spate de soțul ei, David Beckham.

În ciuda speculațiilor că sărbătorita ar fi exagerat cu băuturile alcoolice, situația ar fi fost alta. Victoria Beckham încă nu s-a recuperat complet după fractura de picior pe care a suferit-o cu ceva timp în urmă. Iar faptul că a purtat tocuri înalte multe ore la rând, la petrecere, unde a dansat fără oprire potrivit  celor de la Daily Mirror, și-a spus cuvântul și, astfel, David și-a luat soția în spate pentru a o duce la mașină.

Le groupe Spice Girls reformé, pour le plus grand plaisir de David Beckham, lors de la soirée du 50ème anniversaire de Victoria Beckham au club Oswald’s à LondresIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cum se menține Victoria Beckham în formă maximă la 50 de ani

Fosta Posh Spice din Spice Girls, în prezent un designer de succes arată fenomenal, cu o siluetă de adolescentă și un ten impecabil. „Mai bine ca la 20 de ani”, e tipul de comentariile pe care le primește cel mai des atunci când postează pe rețelele de socializare ori apare în pictoriale de modă.

Victoria Beckham rupe tăcerea despre presupusa aventură a lui David BeckhamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Însă silueta Victoriei este rodul orelor petrecute în sala de sport, dar și al dietei sale care este mai mult decât restrictivă. De altfel, David Beckham a declarat într-unul dintre interviurile sale că soția sa are o consecvență fantastică atunci când vine vorba de alimentație. Foarte rar consumă ceva dulce, iar alimentele pentru care optează zilnic pot fi numărate pe degetele de la o mână. De cele mai multe ori, Victoria Beckham consumă pește la abur și legume.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton