Homepage  / Vedete româneşti

Conflictul dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu ia amploare. Fostul iubit îi aduce noi acuzații grave artistei

Conflictul dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu ia amploare. Fostul iubit îi aduce noi acuzații grave artistei
15

de Cristina Țapu,

Victor Vrînceanu continuă să facă dezvăluiri uimitoare despre Andreea Antonescu! Potrivit acestuia, artista l-ar fi mințit în repetate rânduri, aducându-l la capătul răbdării. Vrînceanu a acuzat-o pe Andreea că i-a spus că fiica lor era cu ea, când, de fapt, micuța se afla în grija altcuiva. Iată detaliile!

Conflictul dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu ia amploare

Victor Vrînceanu a ales să dezvăluie public prin ce a trecut, fiind afectat de faptul că Andreea Antonescu nu i-ar fi permis să petreacă suficient timp cu fiica lor și să dezvolte o relație apropiată cu micuța, așa cum și-ar fi dorit. De asemenea, au existat mai multe aspecte care l-au scos din sărite.

Victor Vrînceanu a descoperit că Andreea Antonescu l-ar fi mințit, spunându-i că avea nevoie de acordul lui pentru a-i face pașaport fetiței, pentru a o lua într-un zbor intern până la Cluj, unde avea un concert, deși un astfel de document nu era necesar pentru un zbor intern.

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Victor a acceptat să facă pașaportul pentru fetiță, însă după ce Andreea a plecat la Cluj, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„A plecat la Cluj și eu, mă rog, am avut un feeling de tată, cred. Am zis: „Ce face Victoria, cum e?”, „E foarte bine”, „Ce înseamnă că e foarte bine? Dă-mi și mie o poză cu ea”. Nu mi-a mai răspuns cinci, șase ore, moment în care m-am enervat și i-am spus: „Andreea, te rog frumos, ești obligată să îmi spui ce se întâmplă cu copilul meu. Acum, în momentul acesta, spune-mi unde este Victoria și ce se întâmplă cu ea”. Și mi-a răspuns pe la 11 noaptea: „Copilul nostru este foarte bine, este la București, doarme, este supervizat de buna mea prietenă”. Nu a luat copilul la Cluj, deși a spus că asta face. Nu a vrut să îmi dea mie copilul, că merge ea cu el. (…) Să mă trezesc că o persoană străină stă cu copilul meu”, a povestit Victor Vrînceanu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu l-a dat în judecată pe fostul iubit, Victor VrînceanuPrimul proces are legătură cu plecarea în America și obținerea cetățeniei americane, iar al doilea proces vizează custodia fetiței. Jurnalistul susține că a vrut să rezolve situația pe cale amiabilă, însă nu a fost posibil. 

Victor Vrînceanu a mai dezvăluit că fiica lui a locuit alături de el și părinții săi în primele șase luni de viață. Apoi, el s-a trezit chemat în instanță. Jurnalistul spune că Andreea nu îi permite să se implice în luarea deciziilor legate de fiica lor. 

Victor Vrînceanu a mai mărturisit că Andreea Antonescu a avut același comportament și cu fostul soț, Traian Spak, pe care ar fi vrut să îl decadă din drepturile părintești. În plus, artista i-ar fi cerut fostului iubit să aibă o despărțire discretă, ca să nu ajungă într-un scandal ca Andreea Bălan și George Burcea. 

Sursă foto: Instagram Andreea Antonescu – Victor Vrînceanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton