Homepage  / Televiziune

Victor Slav și Selina au fost eliminați de la Asia Express 2024. „Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Plângeți toți”

Victor Slav și Selina au fost eliminați de la Asia Express 2024. „Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Plângeți toți”
14

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Asia Express” a fost difuzată miercuri, 2 octombrie 2024, la Antena 1. După o primă etapă în Malaezia, trei ehipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă, iar totemul din cufăr a fost roșu. Așadar, Victor Slav și iubita lui au fost eliminați de la Asia Express 2024.  

Echipele care au intrat la cursa pentru ultima șansă – 2 octombrie 2024  

Votul de la careu a fost destul de tensionat, la Asia Express, înainte de cursa pentru ultima șansă, în ediția de miercuri, 2 octombrie 2024. Ioana și Mane, Nicolai și Sorin au fost echipele imune, așa că au stat liniștiți, fără pericolul elimănarii pe umerii lor.  

Victor și Selina, Adi și Cosmin au fost echipele care au intrat automat în cursa pentru ultima șansă. Voul pentru cea de-a treia echipă care a intrat în cursa pentru ultima șansă a fost unul complet inedit cu răsturnări de situație. 

„De data asta vreau să vorbesc eu, pentru că în general Sorin vorbește. Nu prea avem mare lucru de care să ne legăm, doar un singur lucru – în această ediție am fost trei, cu Jean, nu ne-a fost ușor și la un moment dat, am fost votați cu cea mai lungă distanță. Știm că o să se supere foarte tare, pentru că s-au supărat deja, dar votul nostru merge la Anca și Samsonica”, a explicat Nicolai, potrivit a1.ro.

 „Noi am avut un clinci cu Mihai și Oana, care ne-au votat data trecută, așa că votul nostru este destul de clar, Anca și Samson”, au adăugat Ioana și Mane, spre uimirea tuturor. 

La rândul lor, Carmen și Andreea i-au votat pe Oana și Mișu după ce i-au acuzat de egoism la proba anterioară, cu micii. „Explicația acestui vot mi s-a părut o răutate. E o competiție”, a reacționat Oana. 

Anca și Andreea au ales să voteze strategic. I-au ales tot pe Oana și Mihai. Ei le-au întors votul, iar cele două perechi clasate pe ultimul loc au schimbat, de fapt, soarta cursei. 

„Noi am fi înclinat pentru surori, pentru că ele nu au fost niciodată la cursa pentru ultima șansă, dar strategic vorbind, ca să egalizăm cum putem și ca să ne egalizăm și noi șansele, o să votăm cu Mișu și Oana”, au motivat Adi și Cosmin. 

Votul decisiv a venit din partea lui Victor și a Selinei, iar cea de-a treia echipă care a intrat la cursa pentru ultima șansă a fost Oana și Mișu. 

„Suntem zdruncinați, mai mult decât la celelalte două curse. Și pentru că suntem obosiți și pentru că nu ne-am așteptat să fim astăzi aici. Și pentru că au motivat cum au motivat”, a fost reacția acestora. 

Victor Slav și Selina au fost eliminați de la Asia Express – 2 octombrie 2024  (13)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Victor Slav și Selina au fost eliminați de la Asia Express – 2 octombrie 2024 

Cursa pentru ultima șansă a fost foarte dificilă și tensionată. După mai multe misiuni istovitoare și pe o ploaie torențială, echipele și-au făcut rând pe rând apariția la careu. Prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Adi și Cosmin, urmați de Oana și Mișu. Victor Slav și iubita lui au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar zeul a fost roșu. 

„E roșu. Îmi pare rău”, a anunțat prezentatoarea. 

Momentul eliminării celor doi a fost foarte emoționant. Toți au izbucnit în lacrimi.  

„M-am uitat la Carmen. Ea cred că a început să plângă înaintea mea și când am văzut-o pe ea…”, a spus Selina plângând. 

„Frate, nu-mi vine să cred că pleacă, jur. Nu am simțit asta pentru toți cei care au plecat, dar ei au fost cei mai apropiați de noi”, au spus surorile.

Victor Slav și Selina au fost eliminați de la Asia Express – 2 octombrie 2024  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

„N-aș fi vrut să plece Victoraș, noi avem istorie. De 20 de ani suntem prieteni. Am fost la nunți, botezuri”, a dezvăluit Sorin. 

„Eu m-am emoționat când l-am văzut pe Victor plângând”, a adăugat și Anca. 

Chiar nu m-am așteptat la așa reacție. Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Plângeți toți. Nu se vede în spatele camere. Mai sunt câțiva”, a spus emoționat bărbatul. 

Reacția Selinei după ce a fost eliminată de la Asia Express alături de Victor Slav

 Selina a transmis un mesaj în mediul online imediat ce s-a aflat că ea și Victor Slav au părăsit competiția. „Mulțumim Asia Express pentru experiența minunată pe care am trăit-o alături de voi. După cum am mai spus de foarte multe ori, am trăit emoții puternice, trăiri deosebite, am întâlnit oameni mai mult decât frumoși, am făcut lucruri pe care nu credeam vreodată că le putem face și nu în ultimul rând am simțit multă iubire. Asia Express continuă!”, a fost descrierea folosită de Selina în dreptul unei postări de pe Instagram.

Postarea iubitei lui Victor Slav a stârnit un val de reacții și like-uri din partea prietenilor virtuali.

„Ați fost superbi!”, „Felicitări pentru parcursul vostru în această emisiune! Sunteți minunați!” sau „Ați fost echipa mea preferată!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton