Homepage  / Vedete româneşti

Victor Slav și Selina trăiesc o poveste de iubire complicată. Fostul prezentator ar fi fost trădat de iubita sa

Victor Slav și Selina trăiesc o poveste de iubire complicată. Fostul prezentator ar fi fost trădat de iubita sa
14

de Redactia Tvmania,

Victor Slav și Selina participă la „Asia Express” împreună și sunt pregătiți să depășească orice obstacol de pe Drumul Zeilor alături unul de celălalt. Formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă anul trecut s-au confruntat cu o perioadă dificilă și s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp.

Victor Slav ar fi fost înșelat de Selina

Povestea de dragoste dintre Victor Slav și Selina este una cu năbădăi. În prezent cei doi sunt mai fericiți ca oricând, însă anul trecut s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp după ce Victor a aflat că Selina i-ar fi fost infidelă. Partenera lui Victor ar fi păstrat legătura cu fostul ei iubit și i-ar fi trimis mai multe imagini indecente. Cel care l-a anunțat pe Victor despre acest lucru ar fi fost chiar fostul iubit al Selinei.

„În timp ce Victor era plecat să filmeze o reclamă la Cluj, Selina și-a contactat fostul iubit, care locuiește în străinătate. Între ei au avut loc mai multe conversații. I-a trimis și o serie de fotografii indecente cu ea. I-a spus că este singură de ceva timp, că ar dori să reia relația. Și s-a oferit să retrăiască alături de acesta vremurile de altădată.

Victor Slav și SelinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Mai mult, Selina și-a schimbat și lookul, pentru a semăna cu soția fostului său iubit. Aceasta din urmă l-a contactat pe Victor Slav și i-a arătat toate conversațiile dintre Selina și soțul său. După întoarcerea lui de la Cluj, el a confruntat-o pe Selina. Ea i-ar fi reproșat că el este tot timpul plecat și că nu-i mai acordă suficientă atenție”, declarau sursele Cancan, anul trecut.

După câteva luni de la despărțire, Victor Slav și Selina au decis să își mai acorde o șansă. Cei doi au început să petreacă din nou timp împreună și au descoperit că iubirea dintre ei încă mai există.

În septembrie 2023 au dat o nouă șansă relației lor. Deși mai existau unele tensiuni nerezolvate între ei, au reușit să se împace. Dovadă stă vacanța petrecută în Bulgaria alături de micuța Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Până în martie 2024, toate neînțelegerile au fost depășite, iar cei doi au realizat că sunt meniți să fie împreună, hotărând să participe împreună la Asia Express.

Victor Slav este cu șapte ani mai mare decât iubita sa

Victor Slav și Selina formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar dragostea care îi leagă este evidentă. Victor Slav este cu șapte ani mai mare decât iubita sa, pe numele său din buletin Elena Lupu. Fostul prezentator are 44 de ani, în timp ce Elena are 37. Diferența de vârstă dintre ei nu pare să fi un imepediment, iar cei doi sunt determinați să depășească împreună orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor.

De când este într-o relație cu Elena Lupu, Victor Slav a dorit mereu să păstreze discreția, evitând atenția curioșilor și criticilor. Totuși, această abordare s-a schimbat odată cu decizia lor de a participa la Asia Express 2024.

Frumoasa brunetă și Victor Slav s-au întâlnit într-un local de lux, unde ea lucra ca hostess. A renunțat la acel job și acum este partenera lui într-un magazin online de parfumuri și produse de igienă pentru femei și bărbați, cei doi fiind imaginea brandului respectiv.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton