; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victor Slav ar fi vrut să participe la „Vocea României”

22 September 2011

Deși a ales o carieră în televiziune, prezentatorul rubricii „Vremea' de la Pro TV a avut o pasiune pentru muzică în copilărie și chiar a făcut parte dintr-un cor la Palatul Copiilor.

„Aveam cam 10 ani când am început să merg la Palatul Copiilor. Făceam parte din cor și eram extrem de entuziasmat de fiecare dată când aveam spectacole', își amintește Victor Slav.

„Am urcat așadar devreme pe scenă, iar primele aplauze au venit și ele repede, mai ales că ne pregăteam ore în șir pentru concertele pe care le susțineam. Păcat că nu mi-am cultivat vocea', glumește Victor.

Vedeta Pro TV mai spune că dacă ar fi avut cu adevărat talent, i-ar fi plăcut să participe la un show de anvergura cum este „Vocea României', emisiune care debutează pe 27 septembrie de la 20.30.

„Aș fi participat la un astfel de show și mi-ar fi plăcut să am vocea lui Robbie Williams. Îmi place acest format în special pentru că ofera șanse egale pentru toate vocile bune, indiferent de cum arată, câți ani au sau ce meserie au participanții', mai crede Victor.

Cât despre antrenorii de la „Vocea României', Victor Slav crede că i-ar fi plăcut să facă parte din echipa lui Marius Moga:

„Din simplul motiv că am avut ocazia să văd cum lucrează și știu că este un profesionist. Asta nu înseamnă că ceilalți sunt mai prejos, mi se pare un juriu ales pe sprânceană și cred ca toți patru sunt foarte buni', a încheiat Victor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare