Homepage  / Vedete româneşti

Victor Slav, apariție spectaculoasă la „iUmor 2024”, sezonul 16. Reacția juraților: „Să vadă cum arată un bărbat frumos!”

Victor Slav, apariție spectaculoasă la „iUmor 2024”, sezonul 16. Reacția juraților: „Să vadă cum arată un bărbat frumos!”
5

de Roxana Mirea,

Victor Slav este invitat special la „iUmor”, sezonul 16, în ediția de duminică, 10 martie 2024. Concurentul de la „Asia Express” a reușit să îi impresioneze pe jurați cu numărul său. „Sunteți topite toate, deja nu mai există alți oameni pe planetă, după ce l-ați văzut pe el!” a fost reacția lui Cătălin Bordea.  

Victor Slav, invitat special la „iUmor” 2024, sezonul 16 

Duminica aceasta, 10 martie 2024, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al patrulea episod din noul sezon „iUmor – Alege comedia”, sezonul 16, aduce o nouă serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea. 

În cel de-al patrulea episod al noului sezon, Victor Slav își face apariția în platoul show-ului de umor, cu un moment dedicat zilei de 8 Martie, spre entuziasmul tuturor prezențelor feminine: „El e atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!”, declară Delia, în vreme ce Bordea continuă: „Sunteți topite toate, deja nu mai există alți oameni pe planetă, după ce l-ați văzut pe el!”.  

Victor Slav, invitat la iUmor 2024, sezonul 13 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum suportați să vedeți perfecțiunea lângă voi, în fiecare dimineață?”, este întrebarea cu care Victor Slav deschide momentul, spre amuzamentul tuturor, continuând: „Bărbatul este, trebuie să recunoaștem, perfect… perfect inutil!”, moment în care Delia face o remarcă la adresa lui Cosmin Natanticu: „Vreau să-i arăt unghiul ăsta perfect al tău, să vadă și el cum arată un bărbat frumos!”.  

Întregul moment va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton