; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victor Ponta spune bancul cu “taci-Crin” la “SRC”

06 March 2013

Prim-ministrul României, Victor Ponta, deschide lista invitaţilor de calibru din noul sezon al emisiunii “Serviciul Român de Comedie”, care revine la Pro TV, diseară, de la 20:30.

Aflat alături de gazda show-ului, Toni Grecu, premierul va vorbi despre pasiunile sale, printre care se numără şi baschetul, despre modul în care preferă să-şi petreacă puţinul timp liber, dar şi despre felul în care luptă cu kilogramele în plus, sub atenta supraveghere a soţiei lui, Daciana.

Întrebat care este mâncarea preferată, Prim-ministrul a răspuns:

„De când mă ţine Daciana la cură, îmi place să mănânc orice'.

Nelipsite vor fi şi bancurile despre politicieni şi, la invitaţia gazdei emisiunii, Victor Ponta va dezvălui un banc pe care-l ştie despre el, potrivit căruia şi-a luat telefon de ultimă generaţie, cu taci-Crin. Dezbătută, într-o manieră emblematică pentru “Serviciul Român de Comedie”, va fi şi problema cărnii de cal vândută drept carne de vită.

Totodată, invitatul lui Toni Grecu a dezvăluit că singurul film pe care l-a văzut de două ori în ultima vreme este „Viaţa lui Pi'. Ce va răspunde şeful Guvernului atunci când va fi întrebat cu cine ar vrea să fie în derivă, pe ocean, dintre politicienii români, veţi afla urmărind prima ediţie din noul sezon al “Serviciului Român de Comedie”.

mg_1085_resize

Picture 1 of 5

Ce se schimbă în noul sezon “SRC”

Toni Grecu a dezvăluit că la „SRC' va exista o miniserie nouă, „Trei surori pe Facebook'.

„Este vorba despre trei surori ajunse la o vârstă respectabilă, care locuiesc în aceeaşi casă, dar care vorbesc doar prin intermediul Facebook-ului. Una are laptop, alta smartphone, iar cealaltă tabletă. Deşi sunt putred de bogate, ele stau doar în casă, pentru că sunt foarte zgârcite', a spus Toni Grecu.

De asemenea, din noul sezon nu vor lipsi rubricile destinate ştirilor şi un nou talk show, Noaptea zilei.

„Vom încerca să imprimăm emisiunii ritmul şi spiritul Harlem shake', a mărturisit amuzat Toni Grecu.

În timp ce suspendatul din colivie se schimbă – Dan Diaconescu va lua locul lui Traian Băsescu – Serviciul Român de Comedie mizează pe aceeaşi trupă de şase asistente.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare