; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victor Ponta la 40 de intrebari cu Denise Rifai (2)

Victor Ponta, următorul invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

07 December 2020

Marți, 8 decembrie, Victor Ponta vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai', pentru a clarifica o serie de aspecte, atât în ceea ce privește cariera de om politic, aflată sub lupa mediatică, cât și viața privată a acestuia.

Fost Prim Ministru al României în perioada 2012 – 2015, candidat la alegeri prezidențiale și actual deputat și președinte de partid, cu o îndelungată experiență în politică și o notorietate care a venit la pachet cu foarte multe controverse, Victor Ponta va trebui să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii.

Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică…', a spus Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări.

Veti ajunge vreodata Presedintele Romaniei?', Ati fost racolat de Securitate, in liceu?', Cati bani va intra lunar in casa?', V-ati lecuit de aroganta?', De ce v-ati casatorit doar in strainatate? sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate fostului Premier al Romaniei in editia de marti a emisiunii, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare