; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victor Ponta la 40 de intrebari cu Denise Rifai (2) (1)

Victor Ponta a dezvăluit, în exclusivitate, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a adoptat o fetiță

09 December 2020

În cadrul ediției de aseară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', Victor Ponta a vorbit despre viața personală, familie, căsnicie, carieră, dar și despre eșecurile și victoriile din politică.

Printre dezvăluirile făcute aseară de Victor Ponta în cadrul emisiunii de la Kanal D a fost aceea când, întrebat de moderator câți copii și-ar dori, omul politic a răspuns fără ezitare, indicând, indirect, că familia s-a mărit.

„Trei. Altă întrebare, ca să zic așa! Câți am acum, trei. Am răspuns. Nu pot să dezvolt. Dar pot să răspund cinstit la întrebarea dumneavoatră', a spus Victor Ponta.  

„Mi-aș dori să lămurim, ați vorbit un pic mai devreme despre un al treilea copil', a insistat aseară Denise Rifai, la finalul interviului, pentru a lămuri cele declarate anterior de invitatul său, însă Victor Ponta a declarat că „Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei, altfel nu. Nu pot să vă povestesc ceva ce nu depinde doar de mine. Sunt tată de fete!'

Ulterior, Denise Rifai a venit cu clarificări în ceea ce privește răspunsul oferit de Victor Ponta în cadrul emisiunii și a dezvăluit că fostul premier, împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, au adoptat o fetiță în vârstă de șase ani.

Am convenit cu invitatul meu, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o aseară, în cadrul emisiunii <40 de întrebări cu Denise Rifai>, legat de faptul că are trei copii, și nu doi, așa cum știam cu toții, până acum.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are șase ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!

Așa vești frumoase să tot auzim!', a spus Denise Rifai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare