Homepage  / Vedete româneşti

Victor Pițurcă, dezvăluiri despre „nora” Cristina Ich și fiul lui, Alex Pițurcă: „El a vrut numai vedete”

Victor Pițurcă, dezvăluiri despre „nora” Cristina Ich și fiul lui, Alex Pițurcă: „El a vrut numai vedete”
15

de Redactia Tvmania,

Victor Pițurcă a bifat o apariție rară la podcastul moderat de Nasrin Ameri și a făcut dezvăluiri despre familia lui. Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României a vorbit despre soție copii, dar și despre nora Cristina Ich.

Sunt rare momentele în care Victor Pițurcă (67 de ani) vorbește despre viața lui personală, cu atât mai mult cu cât, ani la rând, numele lui a fost asociat cu cel al fostei iubite, Vica Blochina, cu care are și un copil. Discret și reticent să „dea din casă”, fostul selecționer a făcut o excepție în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, realizat de Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la Antena Stars.

Victor Pițurcă a vorbit despre Cristina Ich în podcastul moderat de Nasrin AmeriIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

El nu a ocolit întrebările despre fiul său, Alex Pițurcă, despre care se știe că are o relație tumultuoasă cu frumoasa influenceriță Cristina Ich, cu care are și un băiețel de 4 ani. Alex și Cristina ba se împacă, ba se ceartă, dar Victor Pițurcă spune că se iubesc mult și că vor rămâne împreună.

Victor Pițurcă, despre fiul lui: „Alex e adulat de femei”

„Ce sfaturi îi dădeați lui Alex când vedeați că începe să fie din ce în ce mai cunoscut și în viața aceasta mondenă?”, l-a întrebat Nasrin Ameri pe Pițurcă.

„O spun acum, sper să nu audă, el e adulat de femei. Adică, ce aud acum, că pe unde merge…ăsta e adevărul. Așa aud, așa îmi spun nepotul meu, ginerele meu. Unde merge, toate fetele, grămadă pe el, săracul de el. El a fost mereu un tip modest și niciodată când deschid un subiect cu el, să vorbesc despre vreo femeie, el nu vorbește despre asta, nu discută (…) Multe lucruri le-am aflat din presă despre el și relațiile lui”.

Victor Pițurcă, despre iubitele fiului său: „Fetele cu care a fost el nu mi-au fost la suflet”

Victor Pițurcă a recunoscut că nu i-au plăcut fostele iubite cu care Alex a venit acasă, iar asta pentru că nu își dorea ca el să aibă relații cu vedete. Este de notorietate că Pițurcă junior s-a iubit cu femei superbe și cunoscute precum Alina Crișan (ex-A.S.I.A), modelul Monica Orlanda, prezentatoarea meteo de la PRO TV, Iulia Pârlea.

„Mie, în general, fetele cu care a fost el nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Eu nu mi-am dorit pentru el vedete, el a vrut numai vedete. Este un mic dezavantaj, fiindcă statutul de bărbat implică anumite obligații, el e tot libertin.

Am impresia că el e tot la stadiul de copil, el copilărește. Acum are copil, are băiat, a fost cu o femeie, femeie în adevăratul sens al cuvântului, pentru că Cristina este o femeie cu capul pe umeri. Cu Cristina are copil, s-au scris și despre ea multe tâmpenii, pe care eu le-am verificat, să nu credeți că nu le-am verificat.

Cristina e o femeie cu capul pe umeri și i-am spus lui Alex, trebuie să știi să ai grijă de familia ta. Nu-i văd despărțindu-se, e greu, e dificil, ei se iubesc în continuare, e acel copil. Ăsta e adevărul dacă trebuie să vorbesc despre Alex. Cel mai important moment din viața lui acesta este, cu Cristina și copilul”, a punctat Piți în discuția de la podcast.

Citește și: Ce carieră își dorește Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă. „Nu vreau să se facă fotbalist”

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Victor Pițurcă și fiul lui. Vica Blochina: „Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine?”

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton