Homepage  / Vedete româneşti

Victor Cornea, gest romantic pentru Andreea Bălan. Ce surpriză i-a făcut vedetei, în aeroport: „Îți mulțumesc pentru iubirea sinceră”

Victor Cornea, gest romantic pentru Andreea Bălan. Ce surpriză i-a făcut vedetei, în aeroport: „Îți mulțumesc pentru iubirea sinceră”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu din luna iunie a anului trecut, iar povestea lor de iubire este una care se desfășoară lin, în ciuda faptului că Victor este plecat adesea în turnee. Andreea a distribuit fanilor imagini emoționante cu ei doi, în timp ce-și luau adio și porneau în direcții diferite, iar fanii au fost impresionați.

Andreea Bălan și Victor Cornea au sărbătorit Dragobetele într-o destinație de vis

Andreea Bălan trăiește de ceva timp o poveste de dragoste minunată alături de sportivul Victor Cornea. Cei doi par să fie îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, iar gesturile romantice sunt la ordinea zilei.

La mai puțin de o lună după ce a călătorit pe alt continent pentru a-l susține pe Victor Cornea la Australian Open, Andreea Bălan a plecat din nou, la începutul lunii februarie, împreună cu partenerul ei, la un alt turneu. La sfârșitul lunii, artista a fost prezentă la competiția sportivă desfășurată la Rio de Janeiro.

După competiție, Andreea Bălan și Victor Cornea au optat să petreacă Dragobetele într-o destinație pitorească numită „Pão de Açúcar”, cunoscută și sub denumirea de „pâine din zahăr”. Această stâncă din granit, cu o înălțime impresionantă de 396 de metri, se află în golful Guanabara, în Rio de Janeiro, Brazilia și oferă o priveliște pur și simplu spectaculoasă.

Victor Cornea, gest romantic pentru Andreea Bălan, în aeroport

Din păcate, ei au fost obligați să se despartă, căci artista a fost nevoită să revină în România, în timp ce sportivul s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Chile. Nu înainte de a face un gest romantic și de a-i lăsa Andreei un mesaj prin care și-a declarat iubirea. Artista a fost emoționată și a decis să distribuie imaginile pe contul personal de Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea, împreună în AustraliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Deseori ne luam ramas bun in aeroport si zburam spre destinatii diferite. Aseara in Rio am avut portile de imbarcare in acelasi loc si cu greu ne-am dezlipit unul de celalat. Eu am zburat spre casa si el la un nou turneu in Chile. Un jucator de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 in lume si singurul roman in top) este plecat de acasa 40 de saptamani pe an, iar viata sa, se defasoara printre avioane, in diferite tari si hoteluri in fiecare saptamana.

E nevoie de o forta mentala foarte mare si de o determinare foarte puternica, ca in fiecare saptamana sa o iei de la capat la un alt turneu cu acelasi entuziasm si placere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent. @victorcornea ai toata admiratia mea, pentru tot ce esti, pentru putere, ambitie, determinare si pentru tot ce ai realizat si vei realiza, si-ti multumesc pentru iubirea sincera si minunata pe care o traim si pentru ca mergem mana in mana pe acest drum called life”, a fost mesajul pe care l-a scris Andreea în dreptul imaginilor respective.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor evoluează cu pași repezi. Andreea este o iubită devotată și-l însoțește pe tenismen la multe dintre competițiile la care acesta participă.

De altfel, jurata de la „Te cunosc de undeva!”, show-ul transmis de Antena 1, a primit numeroase critici de la fani care îi reproșează că Victor nu mai are timp să se concentreze asupra carierei.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton