Homepage  / Vedete româneşti

Victor Cornea a împlinit 31 de ani. Ce urare specială i-a făcut iubita sa, artista Andreea Bălan: „Fericirea alături de tine nu are limite”

Victor Cornea a împlinit 31 de ani. Ce urare specială i-a făcut iubita sa, artista Andreea Bălan: „Fericirea alături de tine nu are limite”
16

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan este mai fericită ca oricând de când formează un cuplu alături de sportivul Victor Cornea. Pe 25 septembrie acesta a împlinit 31 de ani, iar vedeta i-a transmis un mesaj special pe pagina personală de Instagram.

Victor Cornea a împlinit 31 de ani

Deși între Andreea și Victor există o diferență de vârstă de 10 ani, povestea lor de iubire continuă să curgă lin și să fie una în care domenște armonia. Pe 25 septembrie, Victor a împlinit 31 de ani și, așa cum era de aștetat, iubita sa i-a făcut o urare cu adevărat specială.

„Azi este ziua de naștere a sufletului meu pereche, omul minunat care mă face să mă simt cea mai fericită, împlinită, liniștită și iubită femeie de pe pământ. Victor Cornea, te iubim și sunt recunoscătoare până la stele pentru iubirea pe care ne-o oferi în fiecare clipă. Căldura ta sufletească, seninătatea, empatia și grija cu care ne îmbrățișezi mereu, ne echilibrează, ne liniștește și ne oferă familia mult visată. Fericirea alături de tine nu are limite.

Azi e ziua ta și îți dorim toată iubirea din univers, sănătate și claritate să îți poți îndeplini toate visurile. Tot ce ai realizat până acum este de neprețuit și în continuare îți doresc și meriți să fii pe cele mai înalte culmi ale succesului și voi fi alături de ține la fiecare pas. Ai adus în viață noastră iubirea și pacea de care aveam atâta nevoie. Îți mulțumesc din toată inima pentru tot”, a fost mesajul Andreei.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică în Italia  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Victor s-a integrat perfect în familia Andreei Bălan și se înțelege de minune cu fiicele pe care aceasta le are din relația cu George Burcea, actualul iubit al Vivianei Sposub. Victor petrece mult timp alături de cele două fetițe, iar Andreea este încântată de modul în care tensimanul interacționează cu ele.

Andreea Bălan nu are încă planuri de nuntă cu Victor Cornea

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă, deși nu își face planuri concrete de nuntă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a dezvăluit Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Artista a recunoscut că, în conflictul cu tatăl fiicelor sale (actorul George Burcea) a fost condusă de ego și nu era dispusă să facă compromisuri. Cu toate acestea, după ce au făcut pace și au pus capăt disputelor legale, Andreea a simțit o eliberare de energia negativă acumulată.  Cei doi încearcă să colaboreze pentru binele fiicelor lor, Ella și Clara. Artista declară că George Burcea este fericit că ea are acum o relație sănătoasă și că Victor Cornea e prezent în viața fetițelor.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton