; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comedy Club

Victor Bâra, Teodora Nedelcu și Teo, protagoniștii episodului 5 a emisiunii „Comedy Club”

31 October 2019

Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand-up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central, începând din această toamnă. Noul sezon cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30. 

În cel de-al cincilea episod, publicul se va putea destinde ascultând glumele celebrului Teo inspirate de întâmplări din aeroport. Victor Bâra va vorbi despre mersul la sală și despre lipsa lui de experiență atunci când vine vorba de vinuri. Teodora Nedelcu va povesti publicului, într-o notă veselă, despre copilăria ei și noua relație.

Promoul pentru episodul 5 poate fi vizionat aici.

În episodul anterior, Andrei Ciobanu a povestit audienței despre cum se comportă oamenii atunci când sunt la începutul unei relații. Lui Andrei i s-a alăturat Adi Bobo cu un număr despre cum a devenit pasionat de stand-up și primul lui show. Cristi Dumitru a înveselit audiența cu glume despre primul zbor cu avionul.

Toate numerele de standup prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare