; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vica Blochina și Natalia Mateuț

Vica Blochina și Natalia Mateuț, la “Splash! Vedete la apă”

05 June 2014

Natalia Mateuț și Vica Blochina participă în această la vară, la Splash! Vedete la apă'. Și dacă Natalia Mateuț este prietenă cu apa și a primit cu entuziasm provocarea de a lua parte la acest show, Vica Blochina a acceptat cu greu participarea pentru că, spune ea, nu știu să înot foarte bine și îmi este foarte frică de înălțime'.

Vica Blochina și Natalia Mateuț

La un moment dat, după primele antrenamente, chiar am vrut să renunț, însă m-a încurajat antrenorul meu, el m-a convins să n-o fac. S-a întâmplat după o accidentare – am făcut un salt și m-am lovit atât de tare la spate, că am început să plâng de durere. De aceea, pentru mine, acest show este efectiv o provocare, pentru că nu am mai făcut așa ceva niciodată', a declarat Vica.

Nici pentru Natalia Mateuț antrenamentele nu au fost ușoare deși, spune ea, nu îi este frică de apă. Doar de înălțime.

Nici eu nu m-am mai aruncat în apă până acum de la o înălțime de șapte sau zece metri, însă sunt genul care nu se dă în lături de la nimic nou. Cum au primit părinții mei vestea că voi veni la acest show? Mama e mai îngrijorată, ca orice mama, de altfel, îi e teamă să nu pățesc ceva, tata însă mi-a zis: du-te, dacă crezi că faci față'', spune Natalia, pe care o puteţi vedea la Antena 2, la Răi, da buni', unde este reporter special, și la Star Chef', emisiune pe care o prezintă alături de Nicolai Tand.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare