; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vica Blochina

Vica Blochina renunță la confortul de acasă pentru „Ferma vedetelor”

03 February 2015

Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete care au acceptat provocarea lansată de Ferma vedetelor'. Ea i se alătură astfel lui Ștefan Stan, și el concurent în cadrul noii emisiuni de la Pro TV, după cum TVmania a scris aici

Vica Blochina a devenit un personaj prezent în lumea mondenă datorită carismei sale, iar recent pasiunea pentru îngrijire și producerea propriilor tratemente, creme și produse de îngrijire ocupă un loc important în viața ei.

Vica Blochina

Pe lângă viața mondenă, Vica este și o mamă model, care se implică activ în viața fiului ei, de aceea cel mai greu lucru la acest proiect va fi despărțirea de el, fiind obișnuiți să își petreacă tot timpul împreună.

Proiectul mi s-a părut extrem de incitant! Nu știu dacă voi avea a doua oară o șansă ca asta, așa că trebuie să profit! Sunt convinsă că va fi o lecție de viață nemaipomenită, pe care vreau să o trăiesc intens. De două luni mi-am schimbat regimul de viață: merg de două ori pe zi la sală, mănânc sănătos, fac yoga – mă simt perfect. Am fost chiar și la o fermă pentru o zi. Nu am stat însă niciodată atât de mult fără Edan și la un loc cu 11 oameni cu care n-am ieșit nici măcar la o cafea înainte. Sunt curioasă cum va fi Vica atunci când va părăsi ferma. Ce se va întâmpla cu Vica cea de acum?' – a declarat Vica.

Timp de 3 luni, cele 12 vedete vor trebui să locuiască izolate la o fermă, în condiții de acum 100 de ani: fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau internet. Însă, provocările nu se vor rezuma doar la a locui împreună, cei 12 concurenți vor trebui sa facă față unor sarcini săptămânale și zilnice care le pot aduce beneficii.

Te-ar putea interesa și:

Iulia Vântur va prezenta „Ferma vedetelor' | Când începe noua emisiune

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare