Homepage  / Vedete străine

Viața Rihannei de când a devenit mamă pentru a doua oară. „Este cea mai mare realizare a ei”

Viața Rihannei de când a devenit mamă pentru a doua oară. „Este cea mai mare realizare a ei”
7

de Roxana Mirea,

Rihanna și A$AP Rocky sunt extrem de fericiți de când au devenit părinți. Amândoi acordă o atenție deosebită celor doi băieți pe care îi au. Ei au devenit părinți pentru a doua oară în luna august a acestui an. Iată cum arată viața celebrei Rihanna de când este o mamă cu doi copii. 

Viața Rihannei cu doi copii 

Rihanna și A$AP Rocky se bucură de viața de familie și vor să se asigure că că ambii copii se simt „speciali și iubiți”. Artista și partenerul ei au devenit părinți pentru prima dată în mai 2022, când s-a născut fiul lor RZA. Cel de-al doilea fiu, Riot, a venit pe lume în luna august a acestui an.  

„Rihanna și A$AP se descurcă extraordinar de când a venit pe lume Riot. RZA adoră să fie fratele mai mare și sunt cu toții foarte fericiți. Rihanna și A$AP se pricep de minune să le acorde prioritate lui Riot și RZA. S-au asigurat că își rezervă timp pentru fiecare copil, astfel încât amândoi să se simtă speciali și iubiți. A fost o perioadă minunată pentru familia lor”, a declarat o sursă a declarat pentru ET. 

Rihanna și A$AP au ieșit marți în oraș, în New York, pentru a sărbători ziua de naștere a lui A$AP. Acesta a împlinit 35 de ani. O sursă a declarat pentru ET că Rihanna și A$AP au fost „pregătiți să se distreze și au petrecut până la primele ore ale dimineții, ajungând la 3:30 și plecând la 5 dimineața”. 

Erau în cea mai bună dispoziție. Erau entuziasmați să aibă o noapte de distracție în oraș!” spune sursa.  

Deși a doua sarcină a fost o surpriză pentru mulți, o sursă a declarat atunci pentru ET că Rihanna și A$AP „și-au dorit dintotdeauna să își mărească familia”. 

„Rihanna adoră să fie mamă și este cea mai mare realizare a ei în viață. Ea și A$AP și-au dorit întotdeauna să își mărească familia și să mai aibă un copil împreună”, a declarat sursa. „Ei vorbeau despre extinderea familiei lor de ceva timp. A fi mamă este un vis devenit realitate pentru Rihanna și se mândrește foarte mult cu asta.” 

Viața Rihannei de când a devenit mamă pentru a doua oară. „Este cea mai mare realizare a ei”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum arată cel de-al doilea băiețel al Rihannei 

Rihanna și partenerul ei, A$AP Rocky, au devenit pentru a doua oară părinți la începutul lunii august.

Certificatul de naștere, obținut de către People, dezvăluie că fiul celor două vedete se numește Riot Rose Mayers. El s-a născut pe 1 august 2023, conform certificatului de naștere, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Pe un cont neoficial de Instagram, riot_rosemayers, ce pare a fi fost creat de un fan, au apărut și primele poze cu noul membru al familiei. În acele imagini, frățiorul mai mare, RZA, în vârstă de 1 an și jumătate, pozează alături de cel mic și de părinții săi, marcând astfel prima imagine în formula de 4 a Rihannei și a familiei sale.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton