; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charles Chaplin

„Viața mea“, de Charles Chaplin, a apărut în traducere integrală

01 June 2016

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 15.00, la standul editurii Nemira de la Bookfest se lansează „Viața mea de Charles Chaplin apărută în Colecția Yorick a Editurii Nemira și publicată în coproducție cu Centrul Cultural Casa Artelor.

680563_473016199407845_907030333_o

Vorbesc despre carte Monica Andronescu, coordonatoarea Colecției Yorick și autoarea traducerii, Alice Barb, directoarea Centrul Cultural Casa Artelor, Primăria sectorului 3 și actorul Andrei Huțuleac, care va citi câteva pagini din volum.

viata-mea-600p400 (1)

În „Viața mea, acum tradusă integral în România, cititorul va descoperi o poveste nu doar cu lumini, ci și cu multe umbre: de la copilăria petrecută într-o sărăcie lucie la prețul celebrității. Document inestimabil al unui destin personal și al istoriei artelor, cartea lui Chaplin, geniu al cinematografiei, este totodată cartea unei epoci strălucit evocate.

Editura Nemira sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de la înfiinţare, cu evenimente speciale la Salonul de carte Bookfest (1-5 iunie) şi cu surprize pentru cititori în toate librăriile din ţară pe parcursul lunilor iunie şi iulie.

Editura Nemira își așteaptă cititorii la Salonul Internațional de carte Bookfest în perioada 1-5 iunie, la Romexpo în Pavilionul C2. Pentru a sărbători aniversarea a 25 de ani de plăcerea lecturii, editura aduce peste 800 de titluri la reducere generală de 25% și campanii speciale pentru Super-Cititorii Nemira: toți cei care vin la stand se pot înscrie la tombola ce are ca premiu o bibliotecă de 100 de cărți și pot păstra amintire poze de la panoul special creat pentru fani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare