; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce Jenner

Viața lui Bruce Jenner va deveni subiect de reality-show

29 January 2015

 

Fostul atlet Bruce Jenner (65 de ani), tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, nu i-ar fi ascuns fostei sale soții, Kris Jenner (59 de ani), intențiile sale de a deveni cândva o femeie, scrie tv.yahoo.com. Acum, el este pregătit să spună lumii întregi prin ce a trecut. Postul E! i-a oferit șansa de a apărea într-un documentar.

Bruce Jenner

„Bruce a filmat acest nou stil de viață al său. Echipa de filmare a primit instrucțiuni să țină totul sub tăcere', a povestit o sursă pentru People.com.

Bruce Jenner a devenit ținta presei de scandal din Statele Unite, după ce a apărut în public cu părul lung, manichiura făcută și buzele date cu ruj. Mai mult, surse citate de ibtimes.co.uk spun că Jenner și-a micșorat mărul lui Adam și vrea să i se spună Brigitte.

Bruce Jenner (2)

Întrebată ce părere are despre decizia tatălui său vitreg, Kim Kardashian a declarat: „Poate cândva tatăl va povesti istoria lui și motivul transformării în femeie. Acum el e mai fericit ca oricând și noi îl susținem total'.

Bruce Jenner și Kris Jenner, care au avut un mariaj de peste două decenii, au doi copii împreună, pe Kendall şi Kylie, în vreme ce Kris îi are pe Kourtney, Kim, Khloe şi Rob din primul ei mariaj, cu Robert Kardashian. Familia ei, cu Kim Kardashian în frunte, a devenit faimoasă în seria de reality show-uri Keeping Up With the Kardashians'.

Şi Bruce, medaliat cu aur la proba de decatlon de la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976, are patru copii din primele sale două mariaje, printre care şi starul TV Brody Jenner.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare