Homepage  / Vedete străine

Cum arată viața lui Armie Hammer după acuzațiile de agresiune sexuală. Terapia i-a salvat viața. „Era autodistrugere”

Cum arată viața lui Armie Hammer după acuzațiile de agresiune sexuală. Terapia i-a salvat viața. „Era autodistrugere”
11

de Roxana Mirea,

După ce a fost acuzat de abuz sexual și comportament nepotrivit de către mai multe femei, cariera lui Armie Hammer a fost distrusă. Recent, actorul a vorbit despre cum arată viața lui din prezent. Armie Hammer a făcut terapie și a mărturisit că asta l-a salvat de la moarte.  

Armie Hammer, despre viața lui din prezent 

Armie Hammer a vorbit despre viața lui din 2021, când acuzațiile de abuz sexual și fizic au ieșit la suprafață și i-au distrus cariera la Hollywood. El a spus și cum se simte acum. 

Nu am fost niciodată mai fericit în întreaga mea viață”, a declarat Hammer, în vârstă de 37 de ani, într-un interviu acordat pe 14 iulie la emisiunea Club Random a lui Bill Maher. „Lucrurile bune vin doar după ce ai mers prin iad”, a adăugat el, referindu-se la perioada în care spune că „toată lumea doar îl ura”.   

Actorul din „Call Me by Your Name” a mai spus că este vindecat după ce a intrat la dezintoxicare pentru dependența de droguri, alcool și sex.  

Terapia mi-a schimbat viața”, a explicat el. „Aveam nevoie de o ajustare… Iată ce cred eu că s-ar fi întâmplat dacă nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat – schimbarea din viața mea nu s-ar fi produs. Viața mea ar fi continuat exact așa cum a fost, iar eu știu că, în cele din urmă, ar fi dus într-un singur loc, și anume la moarte.” 

Două dintre fostele iubite ale lui Hammer, Courtney Vucekovich și Julia Morrison, au susținut în documentarul din 2022 „House of Hammer” că actorul le-a trimis mesaje în care le detalia fanteziile canibaliste pe care, susțin ele, le avea despre ele, potrivit People.

În luna aprilie a anului trecut, în urma acuzației de viol a unei alte femei, biroul procurorului din Los Angeles a confirmat că Hammer – care a negat orice acuzație de infracțiune – a fost investigat pentru acuzații de agresiune sexuală. În cele din urmă, nu au existat suficiente dovezi pentru un caz și nu a fost niciodată acuzat.  

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Armie Hammer Ôcut offÕ from family dynasty amid financial woes and is being supported by Robert Downey Jr.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Armie Hammer, despre greșelile pe care le-a făcut 

Maher, în vârstă de 68 de ani, l-a întrebat pe Hammer despre acuzații și despre comportamentul său înainte de divorțul de Elizabeth Chambers, cu care are doi copii. 

„Mi-am înșelat soția. Am folosit oamenii pentru a mă face să mă simt mai bine. Am fost insensibil și lipsit de considerație față de oameni și față de emoțiile și bunăstarea lor”, a declarat starul. „Sunt lucruri în comportamentul meu pentru care trebuie să îmi asum responsabilitatea, nu? Pentru că asta este esențial pentru mine, să învăț și să mă dezvolt din asta.” 

Viața mea era în mișcare. Făceam o grămadă de bani, beam mult, luam multe droguri, petreceam din greu. Am fost foarte liber cu privire la ceea ce am pus în mesaje text. De asemenea, aveam un comportament riscant care, dacă te gândești bine, era stupid… Era autodistrugere.”  

Când Maher l-a întrebat dacă este „falit”, actorul – strănepotul magnatului petrolier Armand Hammer – a răspuns: „Da”, numindu-și situația financiară „atât de complicată. Am ajuns în punctul în care am înțeles că nu există prânzuri gratuite.” 

În iunie, în urma unui episod al podcastului Painful Lessons în care Hammer a declarat că este „bizar” că „oamenii m-au numit canibal și toată lumea i-a crezut”, o sursă a declarat pentru People că „vrea să-și recâștige credibilitatea prin a-și croi din nou drum la Hollywood”. 

Ultimul film important al lui Armie Hammer a fost „Moarte pe Nil” din 2022.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton