; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Viaţa în sălbăticie reaprinde dragostea

11 January 2010

Hugh Grant şi Sarah Jessica Parker fac o pereche dacă nu plină de chimie cel puţin simpatică în comedia romantică „Ce-o fi cu soţii Morgan?'.

Hugh Grant e preferatul regizorului Marc Lawrence când vine vorba de comedii romantice: cei doi au mai colaborat la „Muzica şi versurile' (2007) şi la „Dragoste cu preaviz' (2002), iar acum se reunesc pentru „Ce-o fi cu soţii Morgan?'. Partenera lui Grant e Sarah Jessica Parker, starul din „Totul despre sex'. Actriţa (care în timpul filmărilor a fost lovită de o vacă) îşi dorea de mult să joace alături de Hugh şi a fost din prima clipă atrasă de scenariu: „N-am mai jucat niciodată un personaj ca Meryl. N-am mai interpretat o femeie cu o căsătorie ca a ei', a spus ea.

Paul (Grant) şi Meryl (Parker) Morgan formează un cuplu de succes din Manhattan, aflat însă în pragul divorţului. Neînţelegerile din viaţa conjugală (care au pornit de la o infidelitate) sunt date uitării atunci când ei sunt martorii unei crime şi devin ţinta unui ucigaş. Intraţi într-un program de protecţie a martorilor, ei ajung să locuiască într-un mic orăşel din Wyoming, în Munţii Stâncoşi. Însă traiul din sălbăticie, lipsit de tot confortul cu care erau obişnuiţi în New York, ajunge să le priască celor doi.

Bart, ursul vedetă

În sălbăticie, Paul are o întâlnire de gradul III cu un urs. Ursul Bart, care a apărut în mai multe pelicule („În sălbăticie' – 2007, „Dr. Dolittle2' – 2001), a avut un regim demn de o vedetă la filmările peliculei „Ce-o fi cu soţii Morgan?': a băut multe cutii cu ceai rece şi a mâncat frişcă de pe farfurie.

(Citiţi textul integral în revistă.)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare