; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Viaţa bate… telenovela

14 January 2010

Christian Meyer a cerut-o în căsătorie pe Genesis Rodriguez în vara anului trecut.

De cele mai multe ori, pe platourile de filmare ale telenovelelor se nasc poveşti de dragoste, se iscă scandaluri şi ies la iveală secrete despre actori. Telenovela marca Telemundo „Doña Barbara' (al cărei ultim episod va fi difuzat de postul Acasă pe 21 ianuarie) a stat bine la acest capitol.

Cel care a aprins spiritele protagonistelor Edith Gonzalez şi Génesis Rodriguez a fost actorul de origine peruană în vârstă de 39 de ani, Christian Meier. Acesta a fost plesnit de Edith deoarece, în timpul unei scene, nu a sărutat-o cu pasiune. Nu ştim dacă Edith îl dorea prea tare pe actor sau doar s-a simţit ofensată că nu-i acorda suficientă atenţie.

Tot pe platourile de filmare ale telenovelei, a început şi povestea de dragoste dintre Meier şi Génesis Rodriguez (interpreta Mariselei), o actriţă de 22 de ani, care a mai avut o relaţie cu Mauricio Islas, protagonistul din „Prizoniera' (Mauricio chiar a fost dat afară din acest serial din cauza ei, fiind acuzat de seducere de minore). Meier şi Rodriguez au confirmat relaţia lor în mai 2009 în timpul petrecerii „Cei mai frumoşi 50 de oameni' organizată de „People en español' în New York. După ce în iulie anul trecut actorul a cerut-o în căsătorie pe Génesis, în decembrie au apărut şi zvonurile că actriţa ar fi însărcinată, însă Meier a negat acest lucru.

Deşi diferenţa de vârstă dintre ei este de 17 ani, se pare că acest lucru nu a contat pentru revista „People en español' care i-a desemnat perechea anului 2009. Cei doi au surclasat alte două cupluri frumoase formate din actriţa Belinda şi jucătorul de fotbal Giovani Dos Santos şi Madonna şi mai tânărul Jesus.

Dragoste da, roluri ba

Se spune că atunci când îţi merge bine în dragoste, nu ai noroc pe alte planuri. Acest lucru l-au remarcat şi cei doi porumbei, Christian Meier şi Génesis Rodriguez.

Pe 12 ianuarie anul acesta, tribunalul i-a refuzat lui Christian Meier cererea pe care acesta a înaintat-o anul trectut. Actorul a cerut să i se reducă cu 30% pensia alimentară de 6.600 de dolari pe care o plăteşte lunar fostei sale soţii Marisol Aguirre pentru întreţinerea celor trei copii ai lor. Christian crede că Marisol câştigă suficient de mult în prezent din rolurile pe care le primeşte şi din prezentările de modă încât să poată contribui măcar cu 2.000 de dolari pe lună la creşterea micuţilor. Din păcate pentru Meier, judecătorii nu avut aceeaşi părere. Christian şi Marisol s-au despărţit în 2007, după 12 de mariaj, şi au divorţat în 2008.

Tot anul trecut, Christian şi Génesis au pierdut rolurile pe care le obţinuseră în două telenovele deşi apăruseră în promourile respectivelor seriale. Astfel, mai marii de la Telemundo nu au mai suportat toanele lui Génesis şi au exclus-o din remake-ul celebrei telenovele „Clona', locul ei fiind ocupat de Sandra Echevarria. La rândul lui, Meier a pierdut rolul din telenovela „Bella Calamidades' în favoarea lui Segundo Cernadas. Christian şi Génesis visează acum să primească roluri la Hollywood însă, până una alta, îşi trăiesc intens povestea de iubire.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare