; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Veteranii salvează noul serial „Dallas”

22 June 2012

La 34 de ani de la premiera primul sezon şi la 21 de la ultimul episod al serialului „Dallas' (care a rulat la americani între 1978 şi 1991), familia Ewing a revenit pe micile ecrane, cu o nouă generaţie şi alte lupte interne pentru putere. Aflaţi ce spun criticii despre continuarea celebrului serial în revista TV Satelit ce apare pe piaţă sâmbătă, 23 iunie!

Primele episoade din continuarea serialului „Dallas' au fost primite cu reacţii diverse de către criticii de specialitate, dar majoritatea aplaudă revenirea „greilor' J.R., Bobby şi Sue Ellen.

Noul „Dallas' a avut premiera în SUA pe 13 iunie, iar începutul a avut de toate: o nuntă (Rebecca Sutter/Julie Gonzalo şi Christopher Ewing/Jesse Metcalfe se căsătoresc la ferma familiei), o revenire în forţă (J.R./Larry Hagman e internat într-un azil, dar scapă de depresie şi redevine canalia de altădată) şi un plan secret de amploare (care îl implică pe acesta din urmă şi pe fiul lui la fel de ambiţios).

Alături de John Ross (Josh Henderson), care a descoperit petrol la fermă, JR plănuieşte să recâştige Southfork-ul de la Bobby (Patrick Duffy).

Luat la bani mărunţi, „Dallas'-ul mizează mult pe nostalgie, fanii vechii poveşti bucurându-se de greii din poveste. Criticii au apreciat jocul protagoniştilor veterani, dar au existat şi voci care spun că această continuare este o pierdere de vreme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare