; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poza mare, daca iti place

Vești proaste pentru Özge Yağiz din „Jurământul”

18 February 2021

Frumoasa turcoaică și-a legat multe speranțe de cel mai recent proiect al său, „Sol Yanim', în care avea rol principal. Din păcate, însă, în lipsa unor audiențe mulțumitoare, serialul tocmai a fost anulat. 

 

Protagonista serialului „Jurământul' („Yemin' în original, difuzat la noi de Happy Channel) a luat pe toată lumea prin surprindere în primăvara lui 2020, când a ieșit brusc, după două sezoane, din producția ce se bucura atunci de un succes uriaș. 

 

În lunile care au urmat, Özge a obținut ce și-a dorit, adică un rol principal într-un serial difuzat în prime-time, „Sol Yanim', de unul dintre cele mai importante canale tv turcești, Star TV. Asta în condițiile în care „Jurământul' este un serial programat după-amiaza, la un post mai mic, Kanal 7. Pentru o actriță tânără, aflată la primele roluri din carieră, saltul a fost uriaș.

 

Despre „Sol Yanim', care a debutat în toamnă, încă o variațiune pe tema Cenușăresei, cu fata săracă iubită de băiatul bogat, presa locală scria atunci că, cel puțin la început, părea a fi o nouă versiune de „Feriha' – o explicație fiind faptul că și „Feriha', și „Sol Yanim' au avut aceeași scenaristă. În poveste, Özge era eroina principală, o fată deșteaptă care, în paralel cu studiile, lucrează ca menajeră și ajunge să se îndrăgostească de un coleg de facultate, un băiat de bani gata.

 

Însă de data aceasta, soarta nu i-a mai surâs actriței și, din cauza audiențelor mici, „Sol Yanim' a fost anulat zilele trecute, după numai 12 episoade. În apărarea lui Özge Yağiz, serialul și-a făcut destui fani, însă concurează pe o piață complicată, cu multe producții noi. În plus, în Turcia, ca peste tot în lume, producțiile clasice, difuzate la televizor, pierd teren în fața serialelor de pe platformele online, mai scurte, dar și cu subiecte mai moderne.

Dacă profesional nu are motiv de bucurie, Özge Yağiz (23 de ani) e foarte fericită pe plan personal: presa turcă scrie că se va căsători curând cu partenerul ei din serialul „Jurământul', actorul Gökberk Demirci (31 de ani), care ar fi cerut-o de soție în noaptea de Revelion. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare