; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kanye west

Vești proaste pentru Kanye West! Artistul este dat în judecată și ar putea avea de plătit o sumă imensă

05 November 2020

Kanye West a fost dat în judecată de muncitorii pe care i-a avut angajați pentru unul din concertele sale de muzică religioasă, iar în cadrul plângerii depuse, aceștia îi cer daune de 1 milion de dolari.

Kanye a pus de mai bine de 2 ani bazele unei organizații religioase, bazată pe concerte săptămânale susținute de el sub titulatura „Sunday Service'

După ce a spus în repetate rânduri că muzica religioasă l-a ajutat să scape de dependența de droguri și de antidepresive Kanye și-a regăsit calea împreună cu corul Sunday Service. Se pare însă că nu este un șef de bună credință

Muzicianul, în vârstă de 43 de ani, ar fi acuzat că datorează personalului „salarii neplătite' și că „nu a plătit salariul minim și orele suplimentare'.

The Blast scrie că documentele depuse în instanță susțin că unui hairstylist care a lucrat la operă i se datorează „salarii neplătite, salarii continue, daune, sancțiuni civile, penalități legale și onorariile și costurile avocatului'. De asemenea este specificat faptul că „tariful ei de zi a fost plătit cu întârziere, împreună cu alte taxe și că au fost taxați pentru obținerea cecurilor'.

Site-ul adaugă că artiștii din cor, cât și cei din staff printre care make-up artiști și haistyliști „cer daune de cel puțin 1 milion de dolari, modul în care au fost tratați fiind cea mai mare problemă a lor'.

Documentele afirmă:

„Pârâții au supravegheat, controlat și condus producția, iar angajații vătămați au lucrat multe ore la producție și nu au fost plătiți în timp util pentru munca lor sau nu au fost plătiți deloc'.

Kanye și echipa sa încă nu a oferit presei un răspuns cu privire la acest subiect.

Nu e prima problemă de acest gen pentru artist. În august, o companie a intentat un proces împotriva lui Kanye pentru că nu ar fi plătit-o pentru mai multe servicii. MyChannel Inc. susține în procesul său că West i-a determinat pe angajații companiei să lucreze ore întregi pentru marca sa Yeezy cât și pentru concertele Sunday Service, promițând în același timp că va investi zeci de milioane de dolari în companie, potrivit TMZ.

Compania susține că West a renunțat la ei după șase luni de muncă fără să îi plătească, în timp ce fura o parte din tehnologia firmei pentru le folosi în spectacolele sale Sunday Service.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare