Homepage  / Vedete străine

Un actor îndrăgit din „Singur acasă” a fost diagnosticat cu cancer. Maxilarul i-a fost extirpat și urmează și alte proceduri complexe

Un actor îndrăgit din „Singur acasă” a fost diagnosticat cu cancer. Maxilarul i-a fost extirpat și urmează și alte proceduri complexe
5

de Cristina Țapu,

Vești proaste pentru fanii peliculei „Singur acasă". Ken Hudson Campbell, cunoscut pentru rolul lui Moș Crăciun din „Singur acasă", a fost operat de cancer pe 7 decembrie, iar o mare parte a maxilarului său a fost extirpată.

Ken Hudson Campbell a fost diagnosticat cu cancer și va fi suspus unei operații complexe

Ken Hudson Campbell, cunoscut pentru rolul lui Moș Crăciun din filmul clasic de sărbători „Home Alone” din 1990, a fost diagnosticat recent cu cancer.

Actorul în vârstă de 61 de ani – care a apărut și în „Armageddon” și „Groundhog Day” – a fost diagnosticat cu cancer pe 27 octombrie și a trecut printr-o operație complexă. El se pregătește pentru o luptă dură împotriva necruțătoarei boli.

„Pe 7 decembrie este programată o intervenție chirurgicală de 10 ore, în timpul căreia îi va fi extirpată o mare parte din maxilar, împreună cu ganglionii limfatici și o parte din osul piciorului. Chirurgii plănuiesc să reconstruiască o nouă falcă pentru Ken din acest os al piciorului, să o monteze și să îl trateze cu radiații. El va avea o perioadă de recuperare de 6 luni și ar putea fi nevoie și de chimioterapie după aceea.”, a dezvăluit fiica actorului.

Familia lui Campbell a declarat că acesta va fi probabil spitalizat timp de o săptămână, având nevoie de un tub de hrănire, grefe de piele și o traheotomie. De asemenea, ei analizează posibilitatea de a-l muta mai târziu într-o clinică specializată pentru a putea beneficia de cele mai bune condiții.

ken-hudson-campbell-din-singur-acasa-a-fost-diagnosticat-cu-cancer-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Unde poți să vezi „Singur acasă” anul acesta

„Singur acasă” este unul dintre cele mai iubite filme de Sărbători. Iată când și unde puteți urmări îndrăgita serie „Home Alone” în decembrie 2023.

Filmul a fost difuzat acum doi ani de Antena 1, după ce timp de două decenii a fost în grila Pro TV la fiecare început de decembrie. Anul trecut, primele două filme din seria „Singur acasă” au revenit în grila Pro TV, iar anul acesta tradiția se repetă.  

Pro TV reia în 2023 difuzarea celebrului film de Crăciun, „Singur acasă”. Anul acesta va fi a 19-a oară când telespectatorii postului de televiziune vor intra în lumea magică a lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin. 

Așadar, Pro TV va difuza filmul „Singur acasă” („Home Alone”), sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00. Apoi, postul TV va difuza filmul „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (Home Alone 2: Lost in New York) pe 23 decembrie, de la ora 20:00. 

Ce se întâmplă în „Singur acasă”/„Home alone”

  • An de productie: SUA 1990
  • Genul: comedie
  • Regia: Chris Columbus
  • Cu: Macaulay Culkin, Joe Pesci, John Candi

Numerosul familion McCallister al micuțului Kevin de 8 ani – părinți, unchi, frați, surori și veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel. Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton