Homepage  / Vedete străine

Noi vești despre Kate Middleton. De ce soția lui William ar putea „să nu se mai întoarcă în rolul în care oamenii au văzut-o”

Noi vești despre Kate Middleton. De ce soția lui William ar putea „să nu se mai întoarcă în rolul în care oamenii au văzut-o”
23

de Cristina Țapu,

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că a fost diagnosticată în luna martie, iar din acel moment, aparițiile sale publice au fost inexistente. Iată care este starea de sănătate a soției lui William și ce susțin experții despre reîntoarcerea sa la activitățile obișnuite! Veștile nu sunt deloc bune!

Noi vești despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Conform informațiilor furnizate de către US Magazine, Kate Middleton pare să fie în curs de recuperare. Într-un anunț făcut în martie acest an, Prințesa de Wales a dezvăluit că se află în primele etape ale tratamentelor preventive de chimioterapie.

În prezent, Kate Middleton este un părinte activ și profund implicat în viața de familie. Kate Middleton petrece mult timp alături de cei trei copii, însă revenirea sa în atenția publicului și reluarea activităților obișnuite rămâne sub semnul întrebării.

Kate Middleton are cancerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Tot aceeași sursă scrie că echipa lui Kate Middleton „reevaluează ce va putea să facă atunci când se va întoarce”, precizând: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care oamenii au văzut-o înainte”. Așadar, șansele să o vedem pe Kate Middleton participând la turnee în întreaga lume, alături de soțul său, sunt unele reduse.

Cu toate acestea, Kate continuă să se ocupe, în privat, de cauzele care îi sunt dragi – inclusiv Royal Foundation Centre for Early Childhood, organizația pe care a fondat-o în 2021 și care are ca scop sensibilizarea și luarea de măsuri privind impactul transformator al primilor ani de viață ai unui copil.

Kate și copiii ei, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și prințul Louis, în vârstă de 6 ani – pe care îi are cu soțul ei, prințul William – au stat departe de lumina reflectoarelor încă de când a făcut public diagnosticul de cancer în luna martie.

Kate Middleton ar putea locui o perioadă de timp la Anmer Hall

Atunci, Kate, în vârstă de 42 de ani, a declarat că se află în primele etape ale chimioterapiei preventive, pe care a început-o la recomandarea medicilor săi atunci când testele efectuate după operația abdominală din ianuarie au constatat prezența cancerului.  

În prezent, Kate și William și copiii lor fac naveta între două locații idilice: Adelaide Cottage și conacul lor de la țară, Anmer Hall, situat în Sandringham. Zvonurile din presa britanică sugerează că William și Kate au în plan să aducă unele îmbunătățiri acestuia din urmă, în special pentru a asigura confortul și recuperarea prințesei.

Potrivit cotidianului Mirror, William are în vedere extinderea reședinței lor de la țară și construirea unei noi anexe special concepute pentru Kate, unde să se bucure de liniște și de odihnă în timpul tratamentului și recuperării. Conform presei britanice, Kate Middleton ar urma să locuiască aici o bună parte din timp.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton