; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gustavo Bermudez, Andrea del Boca şi Gabriel Corrado

Veşti din Argentina. Vi-i mai amintiţi?

27 August 2015

Prin anii 90, nu exista amator de telenovele care să nu-i recunoască dintr-o privire pe Andrea del Boca, Gustavo Bermudez şi Gabriel Corrado.

Gustavo Bermudez

Gustavo Bermudez (50 de ani)

De unde îl ştim: A fost partenerul Andrei del Boca în trei telenovele „Celeste' (1991), „Antonella' (1992) şi „Celeste siempre Celeste' (1994). La noi s-a bucurat de succes şi telenovela „Nano', din 1994, în care juca alături de Araceli Gonzalez (era, dacă mai ţineţi minte, angajatul unui parc acvatic, care refuză să ştie de maşinaţiunile tatălui său corupt).

Ce face acum: Dacă, în anii 90, făcea o telenovelă pe an, fiind unul dintre cei mai căutaţi actori de telenovelă din Argentina, în următorul deceniu a făcut o pauză de televiziune, între 2006 şi 2014, pentru a dedica mai mult timp familiei. A revenit tot cu un rol de protagonist, în telenovela „Somos familia' („Suntem o familie'), în care a făcut pereche cu Ana Maria Orozco („Betty cea urâtă'). Povestea este cea a doi oameni total diferiţi, care ajung că crească împreună patru copii rămaşi orfani. Serialul a fost difuzat între ianuarie şi octombrie 2014 în Argentina.

Familie: După 22 de ani de căsnicie, a divorţat de soţia sa în 2011. Are două fete, de 23, respectiv 14 ani. La începutul lui ianuarie, tabloidele din Argentina scriau că ar avea o relaţie cu dansatoare de 26 de ani.

 Andrea del Boca

Andrea del Boca (49 de ani)

De unde o ştim: Fiica unui celebru producător argentian, Nicolás del Boca, a început să apară în seriale încă de la 4 ani! A avut un mare succes cu telenovele precum „Celeste' (1991), „Antonella' (1992), „Perla neagră' (1995), „Zingara' (1996).

Ce face acum: Ultima telenovelă în care a avut rol principal a fost „Esa Mujer', difuzată de Televiziunea Publică din Argentina între decembrie 2013 şi mai 2014. Serialul, pentru care Andrea a fost şi producătoare, nu s-a bucurat însă de prea mare succes. Potrivit site-ului http://www.diariopopular.com.ar, în a doua jumătate a anului 2015 Andrea plănuieşte să revină ca protagonistă a unui serial de comedie („Vreau să revin cu o comedie de familie cu accent pe adolescenţă', a declarat ea pentru sursa mai sus menţionată), dar intenţionează să producă şi un magazin de ştiri (nu va fi însă şi prezentatoarea lui).

Familie: Îşi creşte singură fiica adolescentă de 15 ani, Anna.

 

Gabriel Corrado (54 de ani)

Gabriel Corrado

De unde îl ştim: Celebru actor de telenovele din Argentina (are însă origini italiene). La noi, cele mai cunoscute titluri din filmografia lui sunt „Perla neagră', „Zingara' şi „Hombre del mar'. În 2011, a venit la noi în ţară în calitate de producător pentru „Narcisa sălbatică'.

Ce face acum: Spre deosebire de Gustavo Bermudez, Gabriel Corrado nu s-a îndepărtat niciodată de televiziune. De-a lungul anilor, a fost nu doar protagonist, ci şi producător şi prezentator de emisiuni. Momentan, face parte din distribuţia serialului „Noche y dia', în care rolul principal îl are Facundo Arana şi care spune povestea unei brigăzi speciale de poliţie. „Nu mai pot să fac pe Romeo, dar pot să fac alte lucruri', a glumit el, citat de site-ul tn.com.ar.

Familie: Este căsătorit din 1989 cu Constanza Feraud şi au împreună trei copii, Lucas (24 de ani), Lucia (22 de ani) şi Clara (16 ani).

Gustavo Bermudez, Andrea del Boca şi Gabriel Corrado

Gustavo Bermudez, Andrea del Boca şi Gabriel Corrado s-au întâlnit în aprilie, la gala „25 de ani de Telefe'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare