; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalie Portman

Vești despre „Thor: Love and Thunder”: Natalie Portman abia așteaptă să-l interpreteze pe „The Mighty Thor”

27 July 2020

Sequel-ul lui „Thor: Ragnarok' și al patrulea film din saga „Thor', „Thor: Love and Thunder' va fi regizat de Taika Waititi (Oscar pentru „Jojo Rabbit'), după un scenariu de Jennifer Kaytin Robinson și Taika Waititi.

Natalie Portman este gata să-l interpreteze pe The Mighty Thor în așteptatul „Thor: Love and Thunder'. Actrița de 39 de ani a dezvăluit încă de la Comic-Con-ul de la San Diego de anul trecut că se va întoarce ca Jane Foster în „Thor: Love and Thunder', și va deveni The Mighty Thor. Acum, Portman a confirmat pe Instagram într-un live cu Serena Williams că filmările vor începe în Australia, în februarie 2021, iar premiera va fi undeva în martie 2022.

Regizorul Taika Waititi a vorbit despre film la Comic Con at Home, descriind noua peliculă ca fiind „foarte romantică'. „Sunt într-o perioadă romantică. Vreau să fac o poveste de dragoste. Vreau să fac ceva ce nu am mai făcut niciodată, ceva la care nici măcar nu m-am gândit până acum', a explicat Waititi pentru BBC.

Scenariul pentru „Love and Thunder' nu este încă definitivat, deși Waititi spune că lucrează de mai mult de un an la el, dar că a mai făcut niște modificări inclusiv săptămâna trecută. În același timp, regizorul se ferește să dea detalii și teoriile au început să circule. Una dintre ele spune că evenimentele din „Thor: Love and Thunder' s-ar putea derula într-o dimensiune paralelă creată de Loki în „Avengers: Endgame'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare