; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial bridgerton

Vești de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul Netflix „Bridgerton”

13 April 2021

Vești neașteptate apar de peste ocean despre una dintre cele mai vizionate producții Netflix, „Bridgerton'.

După plecarea șocantă din distribuție a lui Rege-Jean Page, apare soarele pe strada fanilor serialului. Platforma de streaming a confirmat, potrivit DailyMail, continuarea producției pentru încă două sezoane, Netflix anunțând sosirea viitoare a sezoanelor 3 și 4.

Netflix a anunțat marți noutățile  pe Twitter, împărtășind anunțul în stilul obișnuit : „Știri de ultimă oră! Bridgerton se întoarce pentru sezoanele trei * ȘI * patru! ‘

„Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda cunoștea materialul și a adus la viață o drama frumoasă, emoționantă și romantică pentru abonații noștri. Au câteva planuri mari pentru viitor și credem că audiența va continua să iubească acest serial. Plănuim să rămânem în afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum înainte.' Bela Bajaria, VP, Global TV

Producătoarea Shonda Rhimes a confirmat și ea veștile:

„De prima oară de când am citit delicioasa serie Bridgerton a Juliei Quinn, am știut că acestea sunt povești care vor captiva publicul. Dar evoluția acestei adaptări nu ar fi un succes fără numeroasele contribuții semnificative ale întregii echipe Shondaland. Această continuare este un vot puternic de încredere în munca noastră și mă simt incredibil de recunoscătoare că am parteneri la fel de colaborativi și creativi precum Netflix. Betsy și cu mine suntem încântați să avem ocazia de a aduce în continuare lumea Bridgerton către publicul din întreaga lume'.

Anuțul este o confirmare a faptului că serialul Netflix ar putea avea 8 sezoane. Autoarea Julia Quinn (unul dintre cel mai bine vânduți autori americani de romane istorice, pe numele adevărat Julie Pottinger) se referă la următoarele ei cărți ca la „al doilea epilog. Seria „Bridgerton continuă cu „An Offer From a Gentleman, „Romancing Mister Bridgerton, „To Sir Phillip, With Love, „When He Was Wicked, „Its in His Kiss, ultimul din serie fiind „On the Way to the Wedding.  Cărțile Juliei Quinn au fost traduse și în limba română.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare