; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Veşti de la Mircea

18 January 2010

De şapte luni, Mircea Radu (41 de ani) a ieşit din lumea reflectoarelor o dată cu sfârşitul producţiei „Din dragoste'. Ce face acum, când, dacă şi în ce condiţii se va reîntoarce pe micile ecrane? Mircea are răspunsuri.

După nouă ani în care a făcut „Din dragoste', o emisiune greu de realizat, cu încărcătură emoţională, discuţii cu oameni cu temperamente şi stiluri de viaţă diferite, cu deplasări prin toată ţara, drumuri lungi cu caravana şi nopţi petrecute în camere de hotel, Mircea Radu consideră că pauza de televiziune pe care a luat-o e „binevenită'. Mai mult timp acordat propriei vieţi: mai multă odihnă, acomodarea cu casa nouă, atenţie hobby-urilor precum fotografia, vacanţe, întâlniri cu prieteni pe care nu i-a mai văzut cu anii.                                                                                                                                           Şapte luni de pauză înseamnă însă destul de mult şi întrebarea „când revine Mircea Radu?' (şi unde?) e din ce în ce mai des pe buzele telespectatorilor. Mircea recunoaşte că „televiziunile au avut oferte interesante. Am ajuns la masa negocierilor, în repetate rânduri, dar, din varii motive, nu s-a concretizat nici una. Deocamdată.'  Unii dintre admiratorii săi îi spun că ar fi bine să se întoarcă la ştiri, alţii că ar vrea să se reia Din dragoste'. Ştii ce cred eu că e cu adevărat important? Că oamenii se gândesc la mine'.

„Am ce-mi trebuie

Şi totuşi când va reveni? Reîntoarcerea mea nu depinde numai de mine, explică Mircea. Nu vreau să se înţeleagă de aici că vreau să fiu rugat… Nu, nicidecum, n-am orgolii din astea prosteşti. Dar după ce am făcut 6 ani prezentare de ştiri în prime-time, după ce am făcut 9 ani de succes cu *Din dragoste*, cum aş putea să-mi doresc ceva mai puţin tentant?…E adevărat că şi un Rolls-Royce şi un Wartburg duc omul de la puctul A la punctul B. Dar aici vorbim de un mod de a vedea lucrurile, de un anumit stil de a trăi şi de a face treabă… Eu nu fac profesia asta pentru a fi remarcat de cineva. Nici ca să trăiesc. Eu lucrez în televiziune dintr-o mare plăcere, nu din alt motiv. Am ce-mi trebuie şi nu sunt chinuit de patima banilor mulţi. Nu am două stomacuri şi nici case de vacanţă sau maşini cu un mare consum. Iar dacă nu există plăcere, distracţie, adrenalină şi stres (da, chiar aşa!), pentru mine nu există televiziune. Punct.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare